Jak se mám bránit proti e-mailovému vyhrožování? *
Jak se mám bránit proti e-mailovému vyhrožování? *
Možná se to sem nehodí,ale zkusím to.Stále mě bombarduje někdo mejlíkama a vyhrožuje,že má mou IP adresu a že mě zničí.Může toto provést?Třeba že pošle něco mejlíkem atd?Jsem jen uživatel a nerad bych,kdyby mi to spadlo.Předem děkuji všem.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 28 čer 2011 08:53, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Prosím o pomoc“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Prosím o pomoc“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Prosím o pomoc“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Prosím o pomoc“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Prosím o pomoc
Pokud neotevres zadnou prilohu z tohoto mailu, tak urcite ne :)
Re: Jak se mám bránit proti e-mailovému vyhrožování? *
Jestli se to opakuje, zvažoval bych obrátit se na policii – v takovém případě bych rozhodně ty výhrůžky nemazal.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Vůbec nevím o koho jde,zprávy jsem teda nevymazal,ale nevím čeho je schopen a zda to jde.Přílohy neposlal a nebudu je otvírat.Přesto děkuji.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obrať se na policii.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tvou IP adresu má či si může zjistit téměř kdokoliv, v dnešní době to absolutně nic neznamená. Schopen je tedy leda toho vyhrožování, tipuji to na nějaké dítě, které se doma nudí.
Ale jak již padlo, obrať se na policii, ať mu také trochu znepříjemníš život..
Ale jak již padlo, obrať se na policii, ať mu také trochu znepříjemníš život..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli je to děcko, tak bych nechtěl být v jeho kůži: Dostane obuškem a doma pěstí od taty.....
Ale pochybuju, že by nějakej hacker (jako já) vyhrožoval. A ještě jen tak....
Ale pochybuju, že by nějakej hacker (jako já) vyhrožoval. A ještě jen tak....
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
Záleží jakou IP máš, jestli je sdílená, tak jí kromě tebe má i dalších pár desítek až stovek lidí, takže s tím bych si žilky nedrásal.
A ty maily můžeš buď nahlásit policii, pokud to trvá delší dobu a má nějaké násilné projevy, mohli by se tím zabávat trochu aktivněji než že to jen založí do spisu.
Pokud je to jenom nějaký otrava, tak můžeš hodit jeho adresu do spamu a bude se ti to mazat automaticky. Pokud to udělá třeba na Seznamu víc lidí, tak bude jako spam chodit všem...
A ty maily můžeš buď nahlásit policii, pokud to trvá delší dobu a má nějaké násilné projevy, mohli by se tím zabávat trochu aktivněji než že to jen založí do spisu.
Pokud je to jenom nějaký otrava, tak můžeš hodit jeho adresu do spamu a bude se ti to mazat automaticky. Pokud to udělá třeba na Seznamu víc lidí, tak bude jako spam chodit všem...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Téma promazáno od OT, ikdyž jsem se tomu snažil vyhnout... Takže prosím jen k tématu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jinak k problému. Já bych to asi vůbec neřešil, prostě si jenom někdo hraje. Normálně bych si tu jeho/její adresu bloknul a dál bych se tim nezabejval.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Podle mě jsi ani pořádně nenapsal/a, proti čemu se chceš bránit??? Jako to ti došel MEJLÍK typu: "Znám tvoji IP a zničím tě!"??? To je jako vše? A došlo ti to víckrát to samé? Jen to?
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Nějspíš je to jen někdo kdo si hraje, chce ti nadávat a nedokáže ti to říct do očí, já bych na to sr... kašlal.
mar00m: Ty jsi hacker jo?
mar00m: Ty jsi hacker jo?

Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2569
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:06
-