Zdravim nefunguje mi hamachi ze nemuzu vytvorit skupinu ani se připojit a když dam zapnout tak tam mam zase offline dival jsem se i na brani firewel a nevim jestli sem to povolil ten pristup neno ne tak prosim poradte mam Win 7
za kazdou odpoveď sem vděčny
Nejede mi Hamachi
Nejede mi Hamachi
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Re: Nejede mi Hamachi
V možnostech složky zaškrtni zobrazovat skryté soubory a složky. Jdi do Users\UživatelskéJméno\AppData\Roaming, měla by tam být složka hamachi. Smaž jí a zkus spustit hamachi. Mělo by to jít, alespoň mně to pomohlo.
PC - Intel Core i5-6500 / Gainward GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 / ASRock B150M PRO4 / Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 / Be quiet! Pure Power 9 CM 500W / CoolerMaster Centurion Silencio 352 Matte / BenQ GW2470H / Windows 10
Re: Nejede mi Hamachi
škoda nefunguje udělal jsem to a stale offline
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb