Ahojte,
mám takovej dotaz a problém. V jedné tiskárně si nechávám tisknout dokumenty. A nevím proč, oboustranný tisk mi nesedí na sobě, i když mám okraje dobře nastavené.(teda aspoň v pdf). Tisknou to tam oboustranně naráz. Je to tuším Xerox d125. Borec mi říkal poprvé, že jsou ty okraje prostě jiné a já i podle pravítka vidím, že jsou stejné a rozměry stránky jsou taky dobře. Tak mi poradil že to má být jakoby cik, cak.levý okraj na první stránce větší a pravý stejně velký na druhé také. tak jsem to tak udělal i v Indesignu a stejně to po vytištění nesedí.
V příloze zasílám příklad toho co bych potřeboval, aby sedělo. Hlavně ty rámečky, aby byly na sobě. Okraje jsou ten větší 8 mm (u první stránky vlevo u druhé vpravo) a zbytek 5 mm. Ty obrázky jsou kolik jsou okraje od kraje stránky k tomu rámečku reálně vytištěné. Součet těch okrajů sedí akorát je to jakoby posunuté
Mám ty okraje v tom pdf opravdu špatně? Nebo to prostě jen blbě tiskne? Popřípadě jak to popravit? díky za radu pokud budete někdo vědět nebo rozumět tomu co jsem napsal a co potřebuji:)
Oboustranný tisk nesedí
Oboustranný tisk nesedí
- Přílohy
-
- oboustranne.pdf
- (248.43 KiB) Staženo 15 x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-