Oboustranný tisk nesedí

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

preclik
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Oboustranný tisk nesedí

Příspěvekod preclik » 13 úno 2014 22:35

Ahojte,
mám takovej dotaz a problém. V jedné tiskárně si nechávám tisknout dokumenty. A nevím proč, oboustranný tisk mi nesedí na sobě, i když mám okraje dobře nastavené.(teda aspoň v pdf). Tisknou to tam oboustranně naráz. Je to tuším Xerox d125. Borec mi říkal poprvé, že jsou ty okraje prostě jiné a já i podle pravítka vidím, že jsou stejné a rozměry stránky jsou taky dobře. Tak mi poradil že to má být jakoby cik, cak.levý okraj na první stránce větší a pravý stejně velký na druhé také. tak jsem to tak udělal i v Indesignu a stejně to po vytištění nesedí.

V příloze zasílám příklad toho co bych potřeboval, aby sedělo. Hlavně ty rámečky, aby byly na sobě. Okraje jsou ten větší 8 mm (u první stránky vlevo u druhé vpravo) a zbytek 5 mm. Ty obrázky jsou kolik jsou okraje od kraje stránky k tomu rámečku reálně vytištěné. Součet těch okrajů sedí akorát je to jakoby posunuté

Mám ty okraje v tom pdf opravdu špatně? Nebo to prostě jen blbě tiskne? Popřípadě jak to popravit? díky za radu pokud budete někdo vědět nebo rozumět tomu co jsem napsal a co potřebuji:)
Přílohy
2.jpg
Druhá strana stránky
1.jpg
První strana stránky
oboustranne.pdf
(248.43 KiB) Staženo 15 x

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Tisk sloupců vedle sebe na A4 - Excel
    od atari » 24 dub 2025 10:51 » v Kancelářské balíky
    5
    4062
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    26 dub 2025 09:11
  • Jakou laserovou tiskárnu pro domácí tisk
    od Miranda6 » 10 dub 2025 18:52 » v Vše ostatní (hw)
    9
    4393
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    10 dub 2025 23:23

Zpět na “Design a grafické editory”