Dobrý den, mám ubuntu 14.04.2 Trusty tahr (můj notebook: Lenovo G580) a mám problém s kapacitou baterie, když jsem měl windows 8 tak jsem tam měl program Energy Manegment/ Power Manegment a tam jsem si dal, že chci větší životnost baterie a to mi nastavilo kapacitu baterie jen na 60% , ale to už je hodně dávno (cca 7 měsíců) později jsem si nainstaloval Ubuntu 64bit a pracuji s ním až do teď, ale když potřebuji jet bez kabelu tak mi to dlouho nevydrží, proto potřebuji vrátit nastavení kapacity zpátky na 100% Neví někdo jak na to ? Děkuji předem. http://imgur.com/U0vNRkW
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.
Zdravím, dnes jsem si zakoupil nový notebook (Macbook Air 2024) a mám otázku ohledně baterie, na jejíž odpověď jsem nepřišel ani po googlení. Chtěl bych, aby mi možná co nejdéle její kapacita vydržela, ale nevím, jak k tomu ideálně přistoupit. Ntb...
Poslední příspěvek
Nastaviť nabíjanie do 80%, NB môžeš ponechať trvale na adaptéri. Nabije sa na 80% (na to občasné využitie to stačí) a napájací blok prestane baterku dobíjať. Dnešné baterky v novom NB už nie je potrebné "vybíjať" - tak ju skôr...
Zdravím, Mám takový velice specifický problém koupil jsem jsi nvme disk do mého počítače jako direct upgrade z mého sata pomalého disku a chtěl jsem to hodit do asus prime a520m-k ,odmontoval jsem grafiku a pak jsem zjistil že sice slot na to mám...
Poslední příspěvek
Taky se mi podařilo ztratit u jedné MB šroubek, naštěstí tam pasoval jiný z rozebraného notebooku. Ale to ti asi nepomůže, že?
Není možné, že jsi zapomněl zapojit přídavné napájení grafiky? Grafiku je třeba taky důkladně zatlačit do slotu až na...