Ubuntu přeinstalace...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ubuntu přeinstalace...
Ahoj mam takový menší problém nedávno mi spadl os (win7) a nešel nahodit zpět... tak mě napadla jediná věc kterou jsem v tý době mohl udělat... :) měl jsem instalační cd Ubuntu 13.04 tak jsem je nahodil na ntb.. a v tom je ten problém ubuntu se mi sice líbí ale chtěl bych přejít zpátky na win 7. Do instalace se dostanu akorád po vymazání a naformátování disků mě to dál nepustí.. tak bych se vás chtěl zeptat jestli by jste neměli nějakou užitečnou radu..
Předem děkuji za odpověď

Re: Ubuntu přeinstalace...
Co znamená "dál nepustí" upřesni co to udělá atd..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no naformátuju disk a dám instalovat... během 1 vteřiny mi proběhne kopírování dat a vyhodí to chybu a vrátí mě to na začátek instalace a takhle to můžu dělat do kola
Zkusil jsi úplně odstranit linuxové oddíly a vytvořit windowsí? Možná dělá problém neznámý filesystém.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
vymazal jsem komplet disky co jsem tam měl , vytvořil nový a naformátoval... ale stejně mě to nechce pustit nevím si rady.. :/ jak jsem všude četl po fórech tak jsem se dočetl že je dobré nejaký cd Gparted že se přes to disky dají upravit a šlo jim to v pohodě... jenže když si to cd s tím seženu tak mě ho to ntb ani nepustí
jakou chybu to napíše ??
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Windows cannot install required files. The file may be corrupt ir missing. Make sure all files required for instalation are available, and restart the installatiom. Error code: 0x80070017
Tohle vypadá na vadu instalačního média, zkus ho nejdřív zkontrolovat v jiném počítači, jestli to není problém mechaniky.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ok zkusím to :) kdyžtak ještě napíšu :) děkuji za radu
Zpět na “LiNuX a ostatní alternativní OS”