Podle těch výpisů máš verzi 11.10 "Oneiric Ocelot", což je momentálně betaverze pro vývojáře a ladiče, nepředpokládám že by ses na vývoji příští verze podílel a přitom měl problém už s její instalací, takže bych měl na vybranou dvě řešení:
1) stáhnout aktuální verzi 11.04 "Natty Narwhal", která by měla fungovat bez problémů,
2) počkat měsíc na vydání hotového Ocelota a mezitím si něco nastudovat na fóru.
Když zadáš po přihlášení příkaz startx tak se něco stane? Koukám že jsi v tty1, já mám starší verzi a nevím jak je to u těch nových, ale můžeš to vyzkoušet:
U mě je šest textových konzolí a jedna grafická, mezi textovými se přepíná klávesovými zkratkami Alt+F1 až Alt+F6. Do grafické se dostanu stiskem Alt+F7 a do servisní, kde je záznam hlášení během načítání systému (tedy to co ti tam běželo na začátku) Alt+F8. Z grafického režimu se do libovolné textové konzole přepnu Ctrl+Alt+F1 až Ctrl+Alt+F6. Vyzkoušej co tam máš ty a třeba se uvidí.
Když jsi nabootoval z instalačního CD, tak ti naběhlo normálně do grafického režimu nebo také textově?
instalace LINUX Ubuntu
Re: instalace LINUX Ubuntu
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3178
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:34