Ahoj,snažím se instalovat Linux Ubuntu 12.10 do netbooku Packard Bell DOTS-C,kde byl od výroby Linux Linpus.Instalace proběhla v pohodě,ale po restartu a nastavení bootování z HDD netbook zůstane v texťáku,poslední hláška je Stopping save kernel message.Pročítal jsem toto fórum,nepomáhají klávesové zkratky jako CTRL-ALT-F2,dole jen bliká kurzor a neděje se vůbec nic.Nenapadá Vás někoho,co dělám blbě ?Díky moc,další probdělou noc už asi nepřežiju
Problém vyřešen....nainstaloval jsem starší verzi 12.04 a funguje to.Ale byl to boj.
OK už mam v netbooku ten Lubuntu 12.10 Desktop a mam takovej problém z plochou když dam na plochu třeba obrazek tak po vypnuti a zapnuti netbooku nejde spustit prej že soubor neexistuje nejdeto u obrazku a songu ale když je dam to složky na plochu tak normal jdou nevite čím to je ??
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.
jdu si zase jednou pro radu - švagr by si rád pořídil notebook, primárně na hry, bohužel já se v tom už absolutně nevyznám. Pracovně je vždycky měsíc na montáži v Německu, proto stolní PC nepřichází v úvahu.
Představoval by si ideálně...
Poslední příspěvek
Lacine kramy kolem 30 tisic Kc budou hodne topit vsechny.
Osobne bych vzal to, co ma Ryzen procesor a minimalne 3 roky zaruku.
Tu delsi zaruku bych dokonce preferoval, protoze kdyz tesne po zaruce umre deska tak je to oprava v cene noveho...
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.
chtěl bych poprosit o pomoc s výběrem chytrých hodinek.
Jde mi především o zdravotní důvody - monitoring tepu a spánku. Aby šly spárovat s iphonem a pokud možno, co nejlevnější.
Nechci utrácet za Apple Watch, tak hledám nějakou...
Poslední příspěvek
Moje t rex maximální ponor 4 m na bazéně + skoky do vody... a zatím žijí.