Ahoj všem,
udělal jsem asi nějakou mega kravinu. Na předinstalovaný Linux jsem na tvrdo začal instalovat win 7. V instalaci jsem smazal oddíly Linuxu a dal okna. Výsledek okna jdou, ale zobrazuje se hláška: Press the ESC key for Startup menu. Pokud to nezmáčknu, tak se restartuje notebook. Pokud dám ESC na několikátý pokus naběhne červená tabulka: GRUB4DOS a tam je menu:
Windows with SLIC Loader (pointer) (default)
Windows without Loader *
Windows with SLIC Loader (use alternative method)
Windows with SLIC Loader (full debug output)
Windows with SLIC Loader (more forceful-may crash)
Grub Command Line*
*Windows without Loader * pokud dám tohle naběhne win
*Grub Command Line * naběhne příkazovej řádek.
Jak se zbavím té tabulky a toho: Press the ESC key for Startup menu ?
Takhle to využívat je na prd.
Díky za rady.
přechod z Linuxu na Windows 7 Vyřešeno
Re: přechod z Linuxu na Windows 7
Jednoduse: pouzijes originalni instalacni DVD Windows
OK, takže je to 100 % oknama ? Jiné než origo nepomůžou? S tím jsem se setkal teda poprvé. Nainstaloval jsem nejmíň 10 neorigo oken a jelo to vždy ok.
Vzhledem k tomu, k cemu slouzi SLIC loader, tak si bud jist ze je to tim. Na originalnim mediu nic takoveho neni.
A doporucuji si znovu precist pravidla fora, se kterymi si pred chvili souhlasil.
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá či nepřímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (upozornění přes SZ, žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována
A doporucuji si znovu precist pravidla fora, se kterymi si pred chvili souhlasil.
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá či nepřímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (upozornění přes SZ, žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována
ok chápu přečtu si to díky...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: přechod z Linuxu na Windows 7 Vyřešeno
Já jen dodám zámek
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 3303
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 16:57