Ahoj,
zajímalo by mě, jak bude fungovat tato aplikace (která je vyvíjená pro rozhraní KDE) pod rozhraním gnome.
Aplikace je určená pro ovládání rychlosti ventilátoru grafických karet ATI.
Bude její funkčnost v gnome nějak omezená resp. bude vůbec fungovat???
Případně, když ji budu chtít nainstalovat, tak jaké součásti KDE a o jaké velikosti může tato aplikace vyžadovat ??? Zpomalí mi následné instalace součásti KDE, nezbytnych pro běh KATIMONu systém?
Jak bude fungovat aplikace napsaná pro KDE v gnome ?? Vyřešeno
Jak bude fungovat aplikace napsaná pro KDE v gnome ??
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Re: Jak bude fungovat aplikace napsaná pro KDE v gnome ??
refresh
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
Pokud vím, aplikace navzájem fungují, jen mohou vypadat škaredě.
Proč to nevyzkoušíš?
A mimochodem – je sice pěkné, že využíváš pravidla a vytahuješ vlákno, ale zkus vzít na vědomí, že jsi na fóru. Tohle není chat, aby ses co půldruhé hodiny připomínal (leda snad v případě dotazu „Z PC mi vyskočily plamínky. Mám volat hasiče?“), takže pokud ti nikdo neodpoví, 24hodinový interval připomínání se by mohl být postačující.
Proč to nevyzkoušíš?
A mimochodem – je sice pěkné, že využíváš pravidla a vytahuješ vlákno, ale zkus vzít na vědomí, že jsi na fóru. Tohle není chat, aby ses co půldruhé hodiny připomínal (leda snad v případě dotazu „Z PC mi vyskočily plamínky. Mám volat hasiče?“), takže pokud ti nikdo neodpoví, 24hodinový interval připomínání se by mohl být postačující.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
KDE a GNOME je pouze grafická nástavba a nekteré programy (např. TrueCrypt) jdou i bez graf. rozhraní. Teoreticky by s tím být neměl být problém, takhle třeba vypadá KDevelop.
to Myloš: Hm, tak pardon, že jsem dal refresh, snad jsem Ti tím nezpůsobil nějaké trauma. Udělal jsem to je a proto, aby uživatel, který by mi třeba rád poradil viděl tento topic. Ale asi je zbytečné cokoliv vysvětlovat. Na PRANÝŘ se mnou!!!
to domitea : Díky moc, chlape.
to domitea : Díky moc, chlape.
Ani jsi mi nezpůsobil trauma, ani tě nedávám na pranýř. Reaguješ zbytečně podrážděně.
Představ si, že bys dával refresh každé dvě hodiny – není to na palici? Je nad tvé síly pochopit, že fórum není chat?
Představ si, že bys dával refresh každé dvě hodiny – není to na palici? Je nad tvé síly pochopit, že fórum není chat?
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Jak bude fungovat aplikace napsaná pro KDE v gnome ?? Vyřešeno
Představuju si....představuju....hezkýý.....dal sem reresh ale jen ejdnou. Nebo ne?
Reaguju podrážděně? Až budu reagovat podrážděně, tak to poznáš. Reagoval jsem upřímněj, protože tvůj předchozí příspěvek také nebyl zrovna pozitivně citově zabarvemý. Tečka.
Reaguju podrážděně? Až budu reagovat podrážděně, tak to poznáš. Reagoval jsem upřímněj, protože tvůj předchozí příspěvek také nebyl zrovna pozitivně citově zabarvemý. Tečka.
Dej si placku na čelo. Dal jsi refresh po půdruhé hodině, a to je hovadina.
Svůj předchozí příspěvek jsem psal v klidu a bez emocí. Kdybych se při moderování fóra musel dennodenně rozčilovat, tak už se mnou dávno švihlo. Ostatně pokud bych byl rozčílený, taky by to vypadalo výrazně jinak.
Svůj předchozí příspěvek jsem psal v klidu a bez emocí. Kdybych se při moderování fóra musel dennodenně rozčilovat, tak už se mnou dávno švihlo. Ostatně pokud bych byl rozčílený, taky by to vypadalo výrazně jinak.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1856
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 pro 2024 17:59
-
- 3
- 2373
-
od pee.tr
03 říj 2024 20:14
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7769
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4542
-
od pavel2010
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4281
-