Jak odinstalovat Ubuntu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jak odinstalovat Ubuntu
Na notebooku jsem měl předinstalovaná Windows 7(nemám DVD ani jinou možnost odkud nainstalovat). Rozhodl jsem se si nainstalovat ještě Ubuntu 9,10. Potíž je v tom, že jsem Ubuntu nainstaloval na stejný oddíl jako Windows 7, které si nyní chci ponechat, a proto nemůžu formátovat celý oddíl. Nenapadá vás jiný způsob, jak se Ubuntu zbavit? Díky za odpověď.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak odinstalovat Ubuntu
Vítej na PC-HELP
Jediné co mě napadá je manuální smazaní. Když spustíš Windows 7 tak by jsi měl na C: mít kromě Windows , Program Files , Users ještě jinou složku s Ubuntu.Tak se na to mrkni...
Jediné co mě napadá je manuální smazaní. Když spustíš Windows 7 tak by jsi měl na C: mít kromě Windows , Program Files , Users ještě jinou složku s Ubuntu.Tak se na to mrkni...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To mě taky napadlo, bohužel, jak jsem později zjistil právě na tomto fóru, Linuxové adresáře nejsou ve Windows vidět...
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Najdi si v ovladacích panelech možnosti složky a v nich záložku zobrazení v ní zaškrtni zobrazovat skryté soubory a složky.
Pořád nejsou vidět?
Pořád nejsou vidět?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1691
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 15:07