Thundebird 12.04
Thundebird 12.04
Nevíte nějaký doplněk pro thunderbird, který by mi oznamoval novou poštu i když je klient vypnutý? Nějaké jsme zkoušel, ale problém je v tom že nejsou podporovány verzí 12.04
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Thundebird 12.04
Uvědomuješ si, že chceš, aby ti VYPNUTÝ program dával vědět, jestli ti nepřišla nějaká pošta? Vypnutý, neboli nespuštěný, program, kterém nejsou přiděleny žádné HW prostředky a tudíž nemůže vůbec nic dělat?
Je takový problém ho mít zapnutý v "tray oblasti", kde nepřekáží a ničemu nevadí?
Je takový problém ho mít zapnutý v "tray oblasti", kde nepřekáží a ničemu nevadí?
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Já bych tu otázku zkusil formulovat ještě trochu jinak:
Nevíte nějaký doplněk pro thunderbird, který by mi oznamoval novou poštu i když je počítač vypnutý?
Přece ta bedna nebude žrát proud furt, i když zrovna žádná pošta nepřichází
Nevíte nějaký doplněk pro thunderbird, který by mi oznamoval novou poštu i když je počítač vypnutý?
Přece ta bedna nebude žrát proud furt, i když zrovna žádná pošta nepřichází

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Dobře, blbě položená otázka. Tak se Vás teda zeptám na něco jiného. Stáhnul jsme si doplněk Gnome GMail aby mi hlásil když mi přijde mail, problém je v tom že mi to hlásí jen v případě že v prohlížeči mám otevřený e-mail. Prostě hledám doplněk, který bude kontrolovat jestli něco přišlo i když mám buď thunderbird nebo webový prohlížeč vypnutý.
Zpět na “LiNuX a ostatní alternativní OS”