Zdravím,
potřebovala bych pomoct ohledně připojení pc k netu.
Už delší dobu a čím dál pravidelněji se objevuje chyba z neznámých příčin. I přes plné připojení se stránky nezobrazují, nebo se zobrazuje jen 1 z 10, ráno to třeba jede bez problémů a večer vůbec. Často se stává, že nefungují obrázky. Někdy se to vzpamatuje na sté aktualizování stránky, ale někdy nepomůže nic. Byli tu od gemnetu(Internet) a vůbec nevědí v čem je chyba, jelikož v připojení to údajně není. Jinak to dělá i na stolním pc, notebook, tabletech i mobilech.
Viry nenalezeny, může to být wifi routrem ? Kde hledat chybu ?
Nefunguje i přes vynikající připojení
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Nefunguje i přes vynikající připojení
Vítej na PC-HELP!
připoj PC napřímo bez routeru. Pokud byla závada v routeru tak se neprojeví.
připoj PC napřímo bez routeru. Pokud byla závada v routeru tak se neprojeví.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takže vyzkoušeno i bez routeru i snovým routerem, ale připojení stále pokulhává..
Například jede Facebook a na googlu to v tu samou dobu házi : Nelze se připojit k internetu nebo Tato webová stránka není dostupná.
Například jede Facebook a na googlu to v tu samou dobu házi : Nelze se připojit k internetu nebo Tato webová stránka není dostupná.
-
- Pohlaví:
Až to bude zlobit změř rychlost a dej sem screen - http://rychlost.cz/
Také bych přeinstaloval ovladače síťové karty.
Také bych přeinstaloval ovladače síťové karty.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ono to vesměs večer nejde téměř vždy.
Teď jsem napojena na nový router, ale stejně to blbne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2014 20:43) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2014 20:44) ---
Teď jsem napojena na nový router, ale stejně to blbne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2014 20:43) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2014 20:44) ---
-
- Pohlaví:
Ono to vesměs večer nejde téměř vždy.
Je připojeno více lidí.
Ten test je OK. Já bych si tipnul na závadu u poskytovatele a možná projel PC zda tam nejsou nějací vetřelci.
Stáhni a nainstaluj MbAm , klikni na Aktualizace a následně Kontrola.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je strašná odezva. V příkazovém řádku zadej tracert a adresu stránky pak Enter. Mělo by se zobrazit podle odezvy, kde to k zadané stránce vázne. Můžeš zkusit také ping a adresa poskytovatele a uvidíš jaké časy umožňuje poskytovatel.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Shodou okolností mám stejného poskytovatele a ta odezva je u něho ještě na hraně.Když je dobře tak jede kolem 40-60.Ale ikdyž to není žádný express tak stránky otevírat jdou.Ovšem okamžiky kdy je odezva třeba 1500 a to už je na pováženou
.Zkus změřit vícekrát někdy ještě blbne upload, že je prakticky neměřitelný.Nedávno jsem je upozorňoval a prý na jaře budou pracovat na vylepšení...To ovšem slibují neustále a při přechodu na 5Ghz mě taky slibovali hory doly.Ovšem všechny tyhle potíže nejsou pořád,pokud ti to dělá pořád asi bude chyba jinde.Jak jsem ale psal, odezvu mají špatnou stále.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Pohlaví:
teresastarling píše:Takže vyzkoušeno i bez routeru i snovým routerem, ale připojení stále pokulhává..
Ještě můžeš vyzkoušet běh internetu na jiném stroji, popřípadě na stejném s live linuxem. Nicméně podle mě jednoznačně na straně poskytovatele. Takže měřit, psát otravovat, dožadovat se vrácení peněz a vyhlédnout si někoho jiného.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsme psala dělá to na všech stojích notebook, stolní pc i tablet..
Poskytovateli jsme několikrát volali, byli tu asi 4x, teprve po třetí návštěvjě zjistili, že mají nějakou chybu na přijmači.. no a donesli nový router jestli je chyba v tom našem.. jsme na něm dva dny a chyba stále přetrvává.
Co se týče připojení ve večerních hodinách tak to není počtem lidí, před nějakým měsícem vše šlapalo normálně.. takže tato chyba se objevila dá se říci nedávno ..
Síťoví ovladač to taky nebude, jelikož to dělá na všem..
Zrovna teď mi třeba jede tenhle web, ale další nejedou, nebo je musím 3x aktualizovat aby se načetli..ale někdy ani to nepomáhá
Nikdo neví co tomu je, prostě záhada..
Poskytovateli jsme několikrát volali, byli tu asi 4x, teprve po třetí návštěvjě zjistili, že mají nějakou chybu na přijmači.. no a donesli nový router jestli je chyba v tom našem.. jsme na něm dva dny a chyba stále přetrvává.
Co se týče připojení ve večerních hodinách tak to není počtem lidí, před nějakým měsícem vše šlapalo normálně.. takže tato chyba se objevila dá se říci nedávno ..
Síťoví ovladač to taky nebude, jelikož to dělá na všem..
Zrovna teď mi třeba jede tenhle web, ale další nejedou, nebo je musím 3x aktualizovat aby se načetli..ale někdy ani to nepomáhá
Nikdo neví co tomu je, prostě záhada..
-
- Pohlaví:
V příkazovém řádku udělej tracert na problémovou stránku a dej screen.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Opět se připojím.Jak jsem psal mám toho samého poskytovatele.
Tak jsem to zkusil...No a výsledek.V prvním traceru byl překročen časový limit ve všech skocích.
Ještě jsem k tomu přiložil změřenou rychlost.
Tak jsem to zkusil...No a výsledek.V prvním traceru byl překročen časový limit ve všech skocích.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8585
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 3544
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
- 7
- 4128
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
- 19
- 3710
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4789
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”