Chrome prenastavuje vychozi vyhledavani

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

didi38
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Chrome prenastavuje vychozi vyhledavani

Příspěvekod didi38 » 28 úno 2014 19:22

Ahoj,

mam problem..google chrome mi sam od sebe prenastavuje vychozi vyhledavani na ask.com..vetsinou to dela po restartu, ted mi to ale i dela po delsi necinosti chromu..zadne doplnky nainstalovane nemam ani nevim cim a kdy se to sputilo (je mi jasne ze pri nejake instalaci chytreho softu, nevim ale u jake a ceho:(
zkousela jsem si i nainstalovat do total commanderu plugin Star guard, a povypinala co se dalo ale nic, chyba bude asi jinde..
nevite nekdo co s tim prosim? jak se da zjistit jaka nainstalovana aplikace mi toto provadi?

dekuji moc

Reklama
Jim55
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Chrome prenastavuje vychozi vyhledavani

Příspěvekod Jim55 » 28 úno 2014 19:24

Nevím o co se jedná, ale vyzkoušel bych preventivní kontrolu logu. Takže jdi do sekce Hijackthis.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 28 úno 2014 21:27

Do žádné sekce HJT nechoď, otevři si v Chromu Nastavení - Vyhledávání - Spravovat vyhledavače a tam zvol jako výchozí Google (nebo jiný, který chceš) a ten ask po najetí na něj vymaž pomocí křížku, který se objeví na konci řádku.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 28 úno 2014 21:29

Trochu doplním a trochu změním formulaci rady od Jim55: vytvoř log HJT a vlož ho jako příspěvek do sekce Bezpečnost > HiJackThis - návod např. zde.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”