Krásný dobrý den,
protože je tady spousta chytrých lidí, kteří se o mobily zajímají a mají mnohem lepší přehled, než mám já, chtěl jsem Vás poprosit o radu ohledně koupě nového mobilu.
Co se týče financí, tak tam bych problém neviděl. Ideální by bylo utratit za mobil co nejméně, ale dejme tomu, že maximální hranice je někde kolem 16 000.
Plánuji poměrně hodně cestovat a bylo by fajn organizovat své cesty pomoci mobilu. Proto by bylo ideální být stále online, mít v něm skvělé mapy (ale zase by bylo fajn, kdyby fungovaly bez internetu, abych zbytečně neprojebal hodně dat). Bylo by super, kdyby ten mobil byl odolnější, prostě takový outdoorový-ideálně i voděodolný. Dobrý foťák a výkon jako takový by taky nebyly špatné atributy.
Zatím jsem objevil Samsung S IV Active.
Co myslíte? Díky moc za rady
Nový mobil do 16k
Re: Nový mobil
Ahoj, takže doporučím toto: http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony ... 1-compact/
Tenle by mol být také dobrý ne? http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-z/
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
Ano, Sony já dávám přednost protože je to kvalitní a stabilní značka a ještě když je vodotěsná a za levnou cenu, tak není co řešit.
A ten Samsung říkáte, že není dobrý?
Jak jsem tak koukal na ty Sony, tak Z2 vypadá zajímavě...
Jak jsem tak koukal na ty Sony, tak Z2 vypadá zajímavě...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nový mobil do 16k
U této částky je to paradoxně těžší jak u telefonu kolem 10 tis. iPhone 5S lze vyřadit téměř okamžitě. Z1 od Sony je perfektní mobil, rozhodně lepší jak staré Zetko. Samsung nepředvedl nic extra. Snad Note 3, ale na to musí mít člověk žaludek. Osobně vidím nejlepší alternativu Nexuse 5, který má perfektní displej - btw. vyhrál v porovnání s iPhonem 5. Dále má velmi výkonný HW a vždy nejnovější a nejodladěnější Android. Za zbytek bych si koupil tablet.. 

Nexus 5 má k ničemu baterku a přehřívá se jako prase. Bez custom ROM bych do něj nešel.
Kdybych měl finance tak bych šel pro Note III.
No, u toho Nexusu zase není ta vyšší odolnost + špatná baterka. Jinak je samozřejmě pěkný a za lepší peníze...
Ten Sony Z1 se mi hodně líbí. Ale zajímalo by mě, jak je to s navigací? Ono to funguje i bez připojení k netu (když budu v zahraničí)? Kdyby ne, tak jsem v prdeli
A druhá věc...Co jsem koukal na netu, tak je spousta eshopu a cena té Z1 se liší mezi těmi nejlevnějšími a nejdrahšími až o 6000,- . Jak vybírat odkud to koupit?
Díky moc
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Bře 2014 10:57) ---
Note III taky není cajk
Nemá vyšší odolnost a navíc to už je i na můj vkus moc velká kráva. 5,7 mi už příjde teda hodně... Potřebuju ho na outdoor, ale zase se chci cítit jako frajer, když už za to dávám tolik (proto nechci obrněného aligatora, ale smartphone
)
Ten Sony Z1 se mi hodně líbí. Ale zajímalo by mě, jak je to s navigací? Ono to funguje i bez připojení k netu (když budu v zahraničí)? Kdyby ne, tak jsem v prdeli

A druhá věc...Co jsem koukal na netu, tak je spousta eshopu a cena té Z1 se liší mezi těmi nejlevnějšími a nejdrahšími až o 6000,- . Jak vybírat odkud to koupit?
Díky moc
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Bře 2014 10:57) ---
Oxxid píše:Nexus 5 má k ničemu baterku a přehřívá se jako prase. Bez custom ROM bych do něj nešel.
Note III taky není cajk

Tak ber LG G2. To je moc povedený telefon.
Nemá odolnost
Za mna rozhodne : http://www.czc.cz/apple-iphone-5s-16gb- ... 85/produkt
Opět není voděodolný a navíc je nehorázně předražený vzhledem ke značce 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2532
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4169
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2006
-