Ahoj lidičky, mam problem, který začal nedávno... Vůbec nemam páru kde se to tu vzalo.
Vždy když kliknu na nějaký odkaz kde je něco ke stáhnutí, přesměruje mě to na nějakou blbost.
Př: Chci si stáhnout novou verzi Mozilly a skočí to na stránku kde jsou reklamy a nahoře velkým písmem Mozilla.com a to je vždy když si chci něco z nějakého odkazu stáhnout. Přikládam obrázek pro přehled.
Díky za pomoc
Divné přesměrování
Divné přesměrování
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na tvém místě bych spustil standardní protivirovou proceduru. Antivir, AdAware, SpyBot Search&Destroy.
A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček: „Mutanti ven!“, „Vesmírní chameleoni? Ne, děkuji!“ ... a pokud je tohle nevyžene, pak už nevím co…
A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček: „Mutanti ven!“, „Vesmírní chameleoni? Ne, děkuji!“ ... a pokud je tohle nevyžene, pak už nevím co…
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Chlape měls pravdu... bohu dík a tobě obvzlášť.
Než sem zase hodim téma podobné tomuto, radši si proskenuju pc všim co mam....
Jistota je jistota....

Než sem zase hodim téma podobné tomuto, radši si proskenuju pc všim co mam....
Jistota je jistota....
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
Diablo sice pravdu měl , ale ty jsi mě tak trochu překvapil.
Divil jsem se , proč Ti Diablo radí takovou blbost.Pročištění základem na antivirovou ochranu snad udělá každý jelito než jsem začne psát.
Hups , omlouvám se Diablo.
Divil jsem se , proč Ti Diablo radí takovou blbost.Pročištění základem na antivirovou ochranu snad udělá každý jelito než jsem začne psát.
Hups , omlouvám se Diablo.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”