kupil som si novy notebook, naistaloval som si tam Windows 8. Takze co sa tyka programov alebo potencialnych skodcov by mal byt cisty. Ako prve som si nasinstaloval drivers z dvd a potom som si v podstate naistaloval zakladne aplikacie (firefox, vlc, spotify, adobe reader, flash player, winrar, gimp, openoffice, cccleaner a eset smart security) Nechcel som si tam schvalne davat ziadne cracknute veci, takze vsetko je bud free alebo mam zakupene.
Problem nastal po prvom restarte. Eset mi zacal vyhadzovat na pravej strane obrazovky mnozstvo "potencialne nebezpecnych suborov" a PC je jednoznacne pomalsie ako bolo. (System som si naistaloval pred cca 9 hodinami)
Spustil som si preto smart kontrolu v eset smart security a naslo mi nieco cez 600! infiltracii (v zivote som mal dohromady mozno 10 virusov). Problem je vsetky infiltracie su tie iste "JS/Toolbar.Crossrider.B" a Eset mi ich nemoze vyliecit. Skusal som nieco pohladat na google, ale niaky konkretny navod na to, ako sa toho zbavit som nenasiel.
Stretol sa tu niekto s podobnym problemom? Vobec neviem, co mam robit nikdy som sa s nicim takym nestretol...
Za kazdu odpoved budem vdacny

Ajven