Doporučte mi, prosím, dobrý free antivir * Vyřešeno
Re: Doporučte mi, prosím, dobrý free antivir *
Jsme na pc fóru, kdybychom se bavili o sexu, tak bych nenapsal, že se mi to stalo ještě letos.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pulsik - to blokování AVASTem připojení k internetu jsi myslel vážně? Jinak nevím, kdo stále haní AVAST, když jeho hodnocení je obvykle mezi prvními. Mám na mysli verzi free.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vcera jsem se dival na stranky Avastu a free verzi jsem tam nenasel...jsou tam tri verze a vsechny placene...je to mozne? Nebo jsem jen blbe koukal?
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
Comodo mi totálně zatočilo s PC. Takže za mě Avira, AVG, Avast. :)
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jednoznačne Avast http://www.avast.com/cs-cz/index + firewall http://personalfirewall.comodo.com/ a na háveď http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i-malware/ a pc je už roky v pohode :)
samael.35
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pic píše:Pulsik - to blokování AVASTem připojení k internetu jsi myslel vážně?
Ano, opravdu. Dvě hodiny od zapnutí notebooku mi "něco" blokovalo připojení - jak ethernet, tak wlan. Ping pracoval a na telefonu i stolním PC problém s připojením nebyl. Pročítal jsem různá americká fóra, kde se několik lidí setkalo se stejným problémem a příčinou byl právě zmiňovaný antivir. Dokonce jsem po čase Aviru odinstaloval, nainstaloval Avast a s problémem jsem se setkal znovu, nerozumím tomu. Bratr má v notebooku Avast přibližně rok a takové potíže neměl.
Sent from my Sony Ericsson Xperia Neo V using Tapatalk 4.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já používám Comodo a jsem spokojený.
k tomu malwarebytes-anti malware
k tomu malwarebytes-anti malware
AMD Ryzen 5 5600
AMD Radeon RX 5600 XT 6GB
Corsair 2x16 GB ddr4 3200 MT/s
HDD WDC WD10EZEX-08M2NA0 1TB
SSD KINGSTON SA2000M8 250 GB
Seasonic Focus Gold 550 W
MSI B450-A PRO (MS-7B86)
Microsoft Windows 10 Professional (x64)
AMD Radeon RX 5600 XT 6GB
Corsair 2x16 GB ddr4 3200 MT/s
HDD WDC WD10EZEX-08M2NA0 1TB
SSD KINGSTON SA2000M8 250 GB
Seasonic Focus Gold 550 W
MSI B450-A PRO (MS-7B86)
Microsoft Windows 10 Professional (x64)
Na doporučení zde jsem nainstaloval Comodo,mám ho sice jen krátce,ale zatím je vše v pohodě a ovládání je jednoduché a přehledné
i5-4570 Haswell,MSI B85-G41,Corsair 4GB,SEASONIC SS-500ET, ASUS GTX950-M,Windows 10
- Petrisan01
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já doporučuji MSE
Jak se správně zeptat----HiJackThis sekce----Návod na HiJackThis----HWmonitor----UTFG
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
A teď se zkusím zeptat tazatele ink3d: Máš dobře zamotanou hlavu? A už je Ti jasné, který antivir si pořídit?

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Já si pamatuju, že před lety mi volal kamarád, že mu nějak blbne PC. Hned jako první sem se podíval co má za antivir, měl avast. Projel sem PC scanem, teď nic nenašel. Tak sem ho odinstaloval, nainstaloval NODa, zapl scan a po hodině mi vyjel výsledek - neuvěřitelných 100+ (už si vážně nepamatuji kolik) záznamů. Ihned jsem začal s nápravou a PC běžel má. Po této zkušenosti za mě Avast nikdy víc.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k datu dotazu, nejspíše již tazatel má vybráno a něco nainstalováno. Jinak jako vždy zde zazněly různé fámy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”