Speed Fan neukazuje větráky Vyřešeno
Speed Fan neukazuje větráky
Ahoj,potýkám se s menším problémem chtěl bych zvýšit rychlost otáček větráku u cpu (Zlepšit chlazení),ale Speed Fan mi ukazuje pouze větráček u GPU,nikoliv u CPU (Tento větráček mám jeste ze staré desky s celeronem 2.4GHZ kde se pamatuju že mi speedfan tento větráček v pohodě zobrazoval a mohl jsem zvětšit otáčky)
Re: Speed Fan neukazuje větráky
Nejde o vetracek, ale o ridici cip na zakladni desce, proto ti to ted nejde. V BIOSu nejakou regulaci nemas?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
V biosu mám pouze jákesi nastavení ''cpu speed'' dal jsem manual a doufal jsem že mi to speedfan ukáže ale nic 

Tady http://www.almico.com/forummotherboards.php máš seznam podporovaných desek, u ostatních Ti některé funkce, hlavně regulace některých ventilátorů, nemusí chodit 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Moje tam neni. neexistuje jiný program na regulaci otáček ventilátoru??
Obvykle když to neumí Speedfan, těžko to bude umět jiný program, protože příslušná deska nejspíš SW regulaci větráků nepodporuje.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jakou mas desku? Vetsinou existuji vyrobcem vyvinute ultilitky.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Gigabyte GA-F2A55M-S1
Pokud je nekde nejaka predvolba v biosu tak to speed fan regulovat nebude. Bios ma vyssi prioritu.
MB: ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6 CPU: Intel Core i7-8700K @ 5,1GHz/4,9 AVX/4,6 cache; 1,41V Delid FAN: NZXT Kraken X62 RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 3800MHz @ CL16 TridentZ 1,5V GPU: Zotac GTX 1080Ti AMP Extreme Core Edition (11GB) SSD: Samsung 960 EVO 500GB, 850 EVO 500GB, 840 EVO 120GB HDD: WD Blue 2x4TB PSU: Corsair RM850i Case: Fractal Design Define R6 Black TG Monitor: BenQ XL2411Z
Koukal jsem se do BIOSU a vypnul jsem ''cpu fan controll'' a ve speedfanu se stejně nezobrazuje.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyz v tom BIOSu das cpu fan controll na manual, tak tam nemuzes nastavit rucne otacky, nebo procenta?
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2569
-
od pcmaker