Dobrý večer, shánim nějaké pecka mega supa pupa čupa hry na tablet Je mi celkem jedno jakej žánr, hraju ted akorát NfS MW 2 a Hay Day a to je vše :) Ještě mam stáhlé C.H.A.O.S
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14 MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G PSU - EVGA 650 GQ Power Supply CASE - Fractal Design Define C TG
Co otevřít google play, windows store, apple store, nebo co máš, a kouknout na nejstahovanější hry? Nebo po nás chceš aby jsme ti sem napsali seznam všech existujících her?
GhostCZ: Poua sem měl na mobilu A celkem mi to stačilo Tux: Založil sem téma s tím úmyslem aby každej kdo něco hraje napsal tak 2-3 jeho nejoblíbenější hry
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14 MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G PSU - EVGA 650 GQ Power Supply CASE - Fractal Design Define C TG
A k čemu ti to bude? Já nejim hrachovou kaši. Přitom franta od sousedů si ji rád dá. Pokud nevíš co hrát, tak jak jsem psal, seřaď si hry podle nejoblíbenějších, a zkoušej co tě bude bavit. Stejně si ty hry co ti tady raděj nestáhneš a nezahraješ si, viz třeba ten pou.