Dobrý den,
Potřeboval bych poradit kde sehnat automat který by fungoval na tomto principu. Přijdu vhodím drobné a automat mi poskytne heslo na Wi-Fi které bude časově omezeno podle vhozeného obnosu. Alespoň nějaké nápady ?
Děkuji
Internetový automat
Re: Internetový automat
Nenapadá mě způsob jak tohle udělat. Leda cvičenou opici která bude počítat koruny a každejch deset minut měnit heslo v administraci routeru.
Kam to chceš? Chtít platit za wifi připojení je v dnešní době už docela sprosťárna, pokud k tobě půjde zákazník tak z důvodu služeb který nabízíš, ne aby si přišel zkontrolovat emaily.
Kam to chceš? Chtít platit za wifi připojení je v dnešní době už docela sprosťárna, pokud k tobě půjde zákazník tak z důvodu služeb který nabízíš, ne aby si přišel zkontrolovat emaily.
Just Fucking Google It!
Jde o školní systém. Ano platit za Wi-Fi je drzost ale jinak to nejde. Stačilo by udělat přístup na celý den né na hodiny.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No tak každý den budeš měnit heslo k wifi a pak si to jeden človíček koupí a řekne to ostatním ..
přesně proto musí být pro každého unikátní heslo na jedno použití.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No nevím nebo udělat že ti někdo zaplatí a řekne ti MAC adresu a ty ji v administraci router povolíš... (nebudeš tedy muset měnit heslo ale budeš muset znát ty MAC adresy - mít seznam aby ti to furt nemuseli diktovat.. a bude na to potřeba nějaká cvičená opice
...)

Co předplatný? Zaplatěj si týdenní přístup od pondělí do pátku, a ty je povolíš v administraci.
V administraci si můžeš studenty pojmenovat třeba podle rodnýho čísla, takže až budou chtít zase na internet, tak je jenom najdeš v seznamu a povolíš.
V administraci si můžeš studenty pojmenovat třeba podle rodnýho čísla, takže až budou chtít zase na internet, tak je jenom najdeš v seznamu a povolíš.
Just Fucking Google It!
To mě také napadlo. Ovšem opici si škola dovolit nemůže
Jde o to že síť už nezvládá nápor žáků a tak padá. Nyní je mimo provoz a na její modernizaci je potřeba na školní podmínky vysoká částka. Napadlo mě udělat nějaký takový systém, který by žákům dovolil Wi-Fi za poplatek, a ten se použije na modernizaci sítě.

To tě studenti budou nenávidět 
Nevim, tohle mi přijde jako blbost, ale pokud se to chytne, tak proč ne. Udělal bych to jak jsem psal, tj. týdenní předplatný. Mělo by to i výhodu že by ses s tím musel otravovat jen v pondělí

Nevim, tohle mi přijde jako blbost, ale pokud se to chytne, tak proč ne. Udělal bych to jak jsem psal, tj. týdenní předplatný. Mělo by to i výhodu že by ses s tím musel otravovat jen v pondělí

Just Fucking Google It!
tux píše:Co předplatný? Zaplatěj si týdenní přístup od pondělí do pátku, a ty je povolíš v administraci.
To je dobrý nápad. Představoval jsme si jakýsi automat, který to zvládne sám. Ovšem nikde jsem na nic takového nenarazil.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Bře 2014 22:47) ---
Lze nějak udělat aby se žák mohl připojit pouze na jednom či na dvou přístrojích ? Potom si jeden žák koupí internet a všichni se na něj přihlásí.
Souhlasím s tuxem taky bych to takhle udělal...tux píše:Zaplatěj si týdenní přístup od pondělí do pátku, a ty je povolíš v administraci.
Odesláno z mého NextBook 8 IPS Quad pomocí Tapatalk
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Co to udělat nějak každej by si koupil učet tam by měl koupené třeba 30 min internetu a po vypršení určitého času vy ho to odhlásilo
toto by bylo dost dobré ale nwm jak na to
jinak ve škole jsme měli internet tak učitelskou wifi a studetskou a jak se stalo
nakoukl sem učetelce na PC když si odskočila na WC na Studentskou wifi
pak ji měla cela škola 
toto by bylo dost dobré ale nwm jak na to

Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ