Textra SMS – nejdou mi posílat GIFy *
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Textra SMS – nejdou mi posílat GIFy *
Nevíte, proč mi nejdou posílat gify? Nemusí to mít nainstalovaný i ten kontakt, kterýmu to posílám? Jinak sms jdou s obyč. smajlama.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 bře 2014 12:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Textra SMS“. Nadpis má být stručným shrnutím toho, na co se ptáš, má popisovat problém. Jméno programu samo o sobě nepopisuje nic.
Důvod: Oprava nadpisu „Textra SMS“. Nadpis má být stručným shrnutím toho, na co se ptáš, má popisovat problém. Jméno programu samo o sobě nepopisuje nic.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Textra SMS
Asi nemáš povolený posílání MMS. Smajlík je jen hromada znaků.
-
- Pohlaví:
Gif je také hromada znaků. Pokud je na to nějaká aplikace, pak musí být na obou stranách.
Gif neni hromada znaku, ale grafika. Takze vyzaduje podporu MMS. Smajlik je ciste ACSII text.
To nepise zadnou chybu? Obvykle to napise treba ze prijemce nepodporuje prijem MMS.
To nepise zadnou chybu? Obvykle to napise treba ze prijemce nepodporuje prijem MMS.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Když posíláš MMS a ty ji máš povoleno tak už tě nezajímá jestli i druhá strana protože když ten to nemá povolený (nebo má Nokii 3310 jako já
) tak mu přijde sms s odkaz na web kde si ten obrázek třeba na pc může okouknout. 

Naposledy upravil(a) Tomasb98 dne 07 bře 2014 10:28, celkem upraveno 1 x.
"Jedničky a nuly jsou u mne znak" - obrazek NEJDE poslat jako text!
Bavime se tady o telefonech a telefonnich sluzbach, jako je posilani SMS/MMS. Smajlik je text ktery lze poslat v ramci SMS, obrazek je grafika ktera jde poslat pouze jako MMS, kterou ne kazdy ma aktivovanou a take ne kazdy telefon ji vubec podporuje.
Bavime se tady o telefonech a telefonnich sluzbach, jako je posilani SMS/MMS. Smajlik je text ktery lze poslat v ramci SMS, obrazek je grafika ktera jde poslat pouze jako MMS, kterou ne kazdy ma aktivovanou a take ne kazdy telefon ji vubec podporuje.
-
- Pohlaví:
Však proti tomu nic nenamítám
Reagoval jsem jenom na komentář tím, že v podstatě smajlík a gif mají stejný základ. Nic víc!

Obrázek je sice tvořenej z jedniček a nul, ale kdyby se koukal na tu směť čísel tak by z toho asi nic neměl 
Smajlík je v textový podobě, například
, takže druhej straně přijde jen text, a pokud má v paměti obrázky, tak to nahradí obrázkem.

Smajlík je v textový podobě, například

Just Fucking Google It!
Kdyby mu prisel obrazek jako text, tak jedine co by mohl udelat je to vlozit do Notepadu a ulozit s priponou GIF.
Nicmene porad mam pocit ze to musi psat nejakou chybu, samotne "nejde" k odhaleni priciny urcite nestaci.
Ciste technicky se spustiu Textra, da se pridat (+) a vybere se GIF, nic slozitejsiho by se dit nemelo.
Nicmene porad mam pocit ze to musi psat nejakou chybu, samotne "nejde" k odhaleni priciny urcite nestaci.
Ciste technicky se spustiu Textra, da se pridat (+) a vybere se GIF, nic slozitejsiho by se dit nemelo.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 07 bře 2014 10:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Už to tu bylo. Pokud by to mělo dojít jako MMS a on je neuměl zobrazit, přijde mu odkaz na stránku, kde je to uložené.
Odesilateli to chybu nehlásí, protože to bylo doručeno.
Odesilateli to chybu nehlásí, protože to bylo doručeno.
Me se napriklad zobrazi hlaska, ze prijemce nepodporuje sluzbu MMS a nic se neodesle. Jinemu prijemci to poslat jde.
Ten problem je ale treba upresnit - nejdou jen gify, nebo i jina podporovana grafika?
Ten problem je ale treba upresnit - nejdou jen gify, nebo i jina podporovana grafika?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9232
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”