Dobré odpoledne,už delší dobu pozoruji že se mi na tabletu udělali nějaké 2 světlé skvrny.Těžko říct jestli už to bylo,nebo se to stalo používáním,ale dříve jsem si toho nevšimnul. Ty skvrny jdou vidět jen na světlejších barvách,nejlépe na bílé.Celkem mě to šte a tak přemýšlím jestli to dát na reklamaci,nebo je to normální,nebo jen levný tablet ... Děkuji za odpovědi
http://www.alza.cz/sencor-element-9-7v3 ... heureka.cz
Světlé skvrny na displeji ..
Re: Světlé skvrny na displeji ..
vidno tie škvrny aj pri vypnutom displeji? používal si ho na vlhkých miestach?
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
přemýšlím jestli to dát na reklamaci,nebo je to normální
To se nám chceš jenom pochlubit, nebo co?
To se nám chceš jenom pochlubit, nebo co?
Just Fucking Google It!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tux - zase spamuješ !
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jako neřeknu kdyby sem dal fotku toho jak to vypadá, a zeptal se co s tím, ale když jenom napsal že má na tabletu nějakej flek a přemýšlí co s tím.. Jak jinam to potom brát?
Představ si že založim téma, kde bude "Tak jsem dneska zakopnul, spadnul na notebook, a rupnul mi display. Přemýšlím jestli to opravit nebo koupit novej notebook..."
Pokud s tím chce něco dělat, tak ať to uvede na pravou míru, dodá dokumentaci, a pak se někam dostaneme, s tím jak to napsal není jasný co po nás vlastně chce, jestli po nás chce aby jsme ho politovali, a nebo mu fakt nějak poradily.
Představ si že založim téma, kde bude "Tak jsem dneska zakopnul, spadnul na notebook, a rupnul mi display. Přemýšlím jestli to opravit nebo koupit novej notebook..."
Pokud s tím chce něco dělat, tak ať to uvede na pravou míru, dodá dokumentaci, a pak se někam dostaneme, s tím jak to napsal není jasný co po nás vlastně chce, jestli po nás chce aby jsme ho politovali, a nebo mu fakt nějak poradily.
Just Fucking Google It!
práve preto sa pýtam...tie informácie nie sú dostatočné...len treba počkať, kým odpovie
tux: tvoje reakcie sú pre tento topic zbytočné...
tux: tvoje reakcie sú pre tento topic zbytočné...
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
omlouvám se,jsem zde začátečník :) ty skvrny jdou vidět pouze na bílém pozadí nebo světlejším pozadí,na černé nejsou vůbec vidět a na vypnutém tabletu už vůbec ne,přikládám foto,a doufám že je tam něco vidět :)
Došlo k tomu při nějakej nehodě?
Pokud tě to obtěžuje tak bych reklamoval, vypadá to na vadu podsvícení.
Pokud tě to obtěžuje tak bych reklamoval, vypadá to na vadu podsvícení.
Just Fucking Google It!
Já jsem to zpozoroval i u jiných zařízení,tak jsem myslel že je to normální,ale začíná mi to dost vadit,ale bojím se aby jsem to nereklamoval a ono se to opět opakovalo.Nedošlo k tomu při žádné nehodě,nejdříve jsem si všimnul nějakého kolečka v pravo dole a později se objevil flek i uprostřed.Někde na netu jsem četl něco o dead pixelech nebo tak něco,nemůže to být ono?
Tohle vypadá jako prosvítající podsvícení. Těžko říci zdali ti to uznají. U levných tabletů to není až tak neobvyklý jev.
Dead pixel ma rozměry desetin milimetrů.
Dead pixel ma rozměry desetin milimetrů.
jediná možnosť je to dať reklamovať, kvôli vadnému LCD...s tým sám nič nespravíš...niekedy sa to môže stať aj pri vniknutí vlhkosti medzi podsvietenie a mriežky pixelov
podľa mňa stačí pri reklamácii vysvetliť, že ti to nabehlo samé od seba a nevidím v tom problém, že by ti to uznali...pri takýchto prípadoch dávajú rovno nový kus
podľa mňa stačí pri reklamácii vysvetliť, že ti to nabehlo samé od seba a nevidím v tom problém, že by ti to uznali...pri takýchto prípadoch dávajú rovno nový kus
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
Děkuji za odpovědi a váš čas,teďkom budu týden mimo a pak to skusím vyřešit,doufám že to půjde,zatím jsem nic koupeného přes internet nereklamoval :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2697
-
od sampooonek
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 22:01