Čo odporúčate? Kúpiť si MC server cez host alebo verejnu ip?
Re: Čo odporúčate? Kúpiť si MC server cez host alebo verejnu
No pozeral som tie pladby majú také zložité.... ale zase crew.sk neradím myslím že tento uživateľ tam mal server asi poznám ho ak teda dobre hovorím a asi nebol spokojný ani ja som moc neni majú naprd nejaké veci okolo webhostingu kvality serverov + VIP panel majú OFFLINE VIP ani callback nevykoná ale tak fakaheda.eu to má kvalitnejšie čo sa týka všetkých tých vecí čo som povedal ale má aj svoje nevýhody....
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem u Hicoria měl Minecraft server a později i VPS, kde mi běžel Lineage 2 server. A nikdy jsem neměl problém.
Ono asi možná také záleží na tom, jak ten dotyčný umí se serverem pracovat.
Ono asi možná také záleží na tom, jak ten dotyčný umí se serverem pracovat.
A ešte či je aj ochotný investovať viac penazí a nie len to robiť pre peniaze VIP a tak... lepšie je robiť servery keď máš na to peniaze a robíš to pre zábavu a nie pre peniaze.... to je tá najhoršia vec viem že to je potrebné aj pre chod servera... ale budiš.... a radím ak chce Minecraft server tak nech nie Craftbukkit tých je veľmi veľa si myslím a ani jeden podľa môjho úsudku neni dokonalý možno je ale bohužial zatedy som žiadny neobjavil.... skôr nejaký modpack alebo vlastný modpack ešte lepšie :)
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ja mam server cez ten crew 13 slotov za 7€ mesacne tak ci nedostanem nekde lacnejsi
No ani nie nenájdeš crew.sk je lacný to viem ale ak chceš lacný tak to u napr Hicorie či jak sa to píše ale cez paypal ak chceš cez SMS lacnejšie nenájdeš ako kvalitné ako crew.sk aj keď kvalita už klesla toho hostingu :(
- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kvalita je např. wedos.cz
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
lenže on typujem že nevie cez VPS
a wedos nemá platobnú bránu SMS 

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Mne by stacil taky gamehosting, kde mam konzolu, FTP a VIP panel nic ine nepotrebujem
tak jedine crew.sk a fakaheda.eu 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3529
-
od petrvorisek