Notebook se sám od sebe vypíná v intervalu 5–30 minut *
Notebook se sám od sebe vypíná v intervalu 5–30 minut *
Zdravím, potřeboval bych vyřešit problém s notebookem. Libovolně se mi vypíná v neurčitých intervalech (5 až 30 min.). Je to Acer Extensa 5430.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 08 bře 2014 14:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Vypínání notebooku“
Důvod: Upřesnění nadpisu „Vypínání notebooku“
Re: Vypínání notebooku
A já bych potřeboval vyřešit problém s autem. Libovolně mi přestává jet v neurčitých intervalech (5 - 30km). Je to Hyundai Getz.
Ale vážně: Věštci tady nejsme, takže na Tvou otázku asi neumíme odpovědět. Musíš dodat víc informací, minimálně tedy při stratu ntb mačkej F8, na naběhlé obrazovce zakaž automatický restart, měla by pak místo vypnutí naběhnout modrá obrazovka (BSOD). Tu zkus vyfotit a foto vložit sem do dalšího Tvého příspěvku. Taky otevři složku Windows/minidump a to co v ní najdeš, zararuj a vlož na www.leteckaposta.cz. Odkaz pak vlož také sem a jakmile se tu objeví někdo z BSOD týmu, určitě se Ti na to podívá.
Ale vážně: Věštci tady nejsme, takže na Tvou otázku asi neumíme odpovědět. Musíš dodat víc informací, minimálně tedy při stratu ntb mačkej F8, na naběhlé obrazovce zakaž automatický restart, měla by pak místo vypnutí naběhnout modrá obrazovka (BSOD). Tu zkus vyfotit a foto vložit sem do dalšího Tvého příspěvku. Taky otevři složku Windows/minidump a to co v ní najdeš, zararuj a vlož na www.leteckaposta.cz. Odkaz pak vlož také sem a jakmile se tu objeví někdo z BSOD týmu, určitě se Ti na to podívá.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4145
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 09:11