Netiskne tiskárna Vyřešeno
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Netiskne tiskárna
Ahoj, po dlouhé době jsem si konečně nechal naplnit toner do tiskárny ale nefunguje tisk. Všechny ovladače jsem nainstaloval, zařízení jsem nastavil jako výchozí ale když chci tisknout text, tak to po mě pořád chce vybrat nebo nainstalovat tiskárnu. Nebo když chci tisknout obrázky, napíše mi to že Server RPC není k dispozici. V ovládacích panelech mám u té tiskárny vykřičník ale když dám poradce při potížích napíše mi to že nedokázal identifikovat problém. Prostě tiskárnu mám nainstalovanou a nemůžu tisknout, co mám dělat? Díky
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
Re: Netiskne tiskárna
Tiskárna je špatně nainstalovaná, pravděpodobně jiný ovladač.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak tam můžu mít jiný ovladač, když to mám nainstalováno z CD přímo od tiskárny a dříve to fungovalo. A ve Správci zařízení ani ta tiskárna není.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
-
- Pohlaví:
Doinstaluj ten řadič SM, asi chipset. Ta tiskárna je LPT nebo USB?
Za prvé: Nainstaluj ovladač chipsetu - tím by měl zmizet ten žlutý vykřičník ve Správci zařízení.
Za druhé: Sedí Ti Tvůj OS k tomu ovladači z CD k tiskárně??
Za druhé: Sedí Ti Tvůj OS k tomu ovladači z CD k tiskárně??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám Windows 7 a ovladače mi k tiskárně instaloval i Windows Update. Jinak jestli máš na mysli ten řadič sběrnice, tak při pokusu instalace ovladače mi to napsalo: Systém Windows nemůže najít software ovladače vašeho zařízení. Pokud znáte výrobce, vyhledejte si ovladač na jeho stránkách.
-
- Pohlaví:
Software bude na CD k základní desce a jmenuje se Chpset.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve Správě zařízení tiskárnu nenajdeš, protože není součástí PC, ale externí zařízení - periferie. Doinstaluj chybějící ovladač řadiče sběrnice - je na CD k základní desce, jak již bylo poraděno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak když jsem našel CD od MB, tak zase nejde spustit.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stačí pokud se podaří nainstalovat potřebný ovladač (driver) - je v části Chipset Drivers.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No nemůžu to nainstalovat když tam mám pořád Now loading. Please wait. Zkusím to dát do druhého PC a vykopírovat to.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5078
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4533
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”