Netiskne tiskárna Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Netiskne tiskárna
Také si můžeš potřebný ovladač stáhnout ze stránek výrobce základní desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Použí Driver booster , nebo SlimDrivers oba sou za darmo a naistalují ti i tiskárnu.
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám MB http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3884#ov ale nevím jaký driver mám k tomu stáhnout.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
použí ten program co sem ti napsal
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Minule mi tady někdo psal že ty programy co instalují ovladače mi udělají v PC ještě větší bordel. Ten ovladač k základní desce jsem nainstaloval ze stránek výrobce MB ale pořád mám vykřičník u té tiskárny.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
hm, tak nevim já je pužívam zřídka ale nikdy sem snim němel problém spíš na opak když semi nechce hledat drivery podle ID HW tak to používam. PS jestli je nechces použít tak si to hledání a sprovoznování uží) maximálně mě napadlo že máš špatně nastavený port tiskarny
-
- Pohlaví:
Musíš ji nainstalovat znovu a přesně dle návodu. Některé se zapínají před instalací a u jiných jsi v průběhu instalace vyzván k zapnutí tiskárny.
Blue spirit má pravdu, ale tuším že to ani špatně naistalovat nejde páč tě to nepustí do dalšího kroku.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2014 14:04) ---
nebo by byla možnost stávajcí ovladače komplet smazat a naistalovat tiskárnu manuálně musel bys přidat i port tiskárny.
nebo si stahnout http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx ... wwodr0UAbw a poprosit někoho at tito udělá za tebe.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2014 14:04) ---
nebo by byla možnost stávajcí ovladače komplet smazat a naistalovat tiskárnu manuálně musel bys přidat i port tiskárny.
nebo si stahnout http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx ... wwodr0UAbw a poprosit někoho at tito udělá za tebe.
Tady http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=3965851 máš poslední ovladače pro Tvou tiskárnu. Stačí zadat přesně operační systém a příslušný ovladač stáhnout. Chipset už máš nainstalovaný, tak tu tiskárnu v "Tiskárnách" odeber, odpoj ji od PC a začni instalací ovladače bez připojené tiskárny. Instalační program by tě měl instalací vést a tiskárna by se měla nainstalovat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ze stránky v tom odkazu si můžeš stáhnout ovladače pro uvedenou základní desku . Suppor & Downloads - Download type v okénku Driver - Choose yor OS, vybrat Win 7 32,nebo 64 bit /podle toho co máš na PC) a stáhnout ovladače pro Chipset , případně další.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pic: Jestli je řeč o mém odkazu, tak tam je ovladač přímo té tiskárny pro W7 a několik doprovodných utilitek. Ovladače, o kterých mluvíš, jsou na stránkách výrobce základní desky.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Netiskne tiskárna Vyřešeno
Musel jsem tu tiskárnu přeinstalovat, vytvořila se mi tam kopie 1 a přes ní tisknout jde. Tak že je to v pohodě. Díky :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5079
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4536
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”