Prosím o pomoc.
Mám v pc stařičkou 8800GT. Po douhé době jsem se rozhodl něco zahrát (COD3) ale po cca hodině hraní se mi sekl obraz. Tak jsem restartnul PC a myslel že bude všechno ok, ale obraz mi začal pravidelně vypadávat. Vždycky se zobrazilo oznámení "Nvidia kernel xx.x.xxx. přestal pracovat a byl obnoven". No ok zkusil jsem přeinstalovat drivery, ale ty mě ani nešli nainstalovat. Dál jsem zkusil obnovit systém asi 3 dny nazpět, ale problém stejný. Monitor se mi zapl, ale v mizerném rozlišení 640x480. Navíc barvy byli opravdu vyblité jako za dom starých dosovských her. Pravidelně mi to házelo bluescreen. Stejně už chci kupovat nové PC, ale známý by toto za malý peníz koupil a byla by škoda, kdyby se muselo vyhodit.
Je možné, že mi odešla grafická karta?
Re: Je možné, že mi odešla grafická karta?
Ja si myslim ze to bude grafickou kartou, ale : No ok zkusil jsem přeinstalovat drivery, ale ty mě ani nešli nainstalovat.
jestli tam nebudou dobre drivery tak to nepojede
jestli tam nebudou dobre drivery tak to nepojede
Díky za reakci. Ono mi to nejelo už předtím. Navíc po obnovení systému jsem ty drivery tam měl.
Ty drivery by se meli preinstalovat....
jestli nic nejde tak bych si od kamose nebo znamych pujcil grafickou kartu a jestli bude vse ok tak koupit novou...
jestli nic nejde tak bych si od kamose nebo znamych pujcil grafickou kartu a jestli bude vse ok tak koupit novou...
Asi bych to typl na GK ale nikdo nikdy neví nahraj tady minidumpy na leteckaposta.cz a počkej než tu příjde někdo zkušenější :)
Teď jsem doma vyštrachal nějakou starou grafiku, zapojil a nečekaně to jelo úplně normálně (teda až na rozlišení 1600x900, ale to není chyba). Myslíte, že se vyplatí ke starému C2D e8400@3.00Ghz nějakou grafiku koupit, nebo to je moc zastaralé?
Zastaralé to není sám jsem ten procesor měl ve starším pc a šlapalo to krásně s gtx560 bf3 jsem si zahrál na ultra to samé novější hry ale řada 5xx se už neprodávají takže bych to řekl na nějakou gtx650ti možná i lepší
PC: grafická karta: Gigabyte Windforce GTX 650 1GB
procesor: Intel Core i5 3350P 3,10 ghz
zdroj: Seasonic 400w
pamět RAM:8GB
základní deska:GIGABYTE H61M-S2PV
HDD: Seagate Barracuda 7200 1TB
procesor: Intel Core i5 3350P 3,10 ghz
zdroj: Seasonic 400w
pamět RAM:8GB
základní deska:GIGABYTE H61M-S2PV
HDD: Seagate Barracuda 7200 1TB
-