restart pc před naběhnutím
restart pc před naběhnutím
Dobrý den, zakoupil jsem před půl rokem notebook HP Paviliion G7 2244sf, který prvni měsíc běhal normálně. Po tomto krátkém čase se notebook začal stále restartovat a nabíhá tak na 10x. Poslal jsem notebook na reklamaci, kde vyměnili HDD. Prvních pár startů bylo v pořádku a nyní to dělá to, co to dělalo před tím - nabíhá tak na 10x s tím, že píše při startu došlo k potížím a notebook musí být restartován. Pokaždé to napíše jinou chybu, jednou je to usb, jednou je to mechanika...Mám tam originál windows 8, nainstalovaný servisem při reklamaci.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: restart pc před naběhnutím
Co na to říct=>pošli ho na reklamaci znovu, ať se trápěj co s tím notebookem je.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Re: restart pc před naběhnutím
Ano, to mě napadlo také, nicméně mi syn poškodil pečetní plombu, prostě tam udělal díru do té papírové plomby. Proto to řeším takto. Co by s tím mohlo být? Znovu HDD? Při opakovaném startu mi to napíše chybu 0x0000221, ta tam je nejčastěji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2494
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4452
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”