Ahoj je mi 10, a asi tak 1 den jsem vypil energiťák semtex 2 den taky, další den nic, další taky nic, dneska jsem si vypil energyťák rokstar no a citím se normálně, ale u tělocviku (vážím 49kg) u tělocviku jsme běhaly cítil jsem se ok, potom rozcvička ok, potom ale driblování s míčem a běžení u toho a začalo mi u vybiky bít divně....když jsem šel ze školy myslel jsem že je mi špatně a najednou si všimnu že mi to srdce chvilku hodně buší, a potom jakoby vibruje
šel jsem domů a bylo mi špatně nebo spíš divně, a teĎ tohle píšu a taky je mi divně...nwm jestli sem tohle téma patří ale fakt se cítím divně...co mám dělat? relaxovat?
Rozbušení srdce Vyřešeno
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Rozbušení srdce
Ahoj, vůbec takové "srajdy" nepij. Je to maximálně pro dospělé lidi a s nějakou hmotností. Pro lidi co jsou v zátěži a podobně. Přežiješ tělák i bez takových věcí.
Pokud se ti bude zdát i bez nápoje že ti buší divně srdce, nech se u své lékařky objednat na EKG - srdce není sranda!!!!
Pokud se ti bude zdát i bez nápoje že ti buší divně srdce, nech se u své lékařky objednat na EKG - srdce není sranda!!!!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozbušení srdce Vyřešeno
Myslíš, že je normální se v 10 letech a této situaci první obrátit na fórum o počítačích?
Řekni to rodičům, případně zajděte k doktorovi. To je vše, co ti k tomu tady můžeme říct. Zamykám
Řekni to rodičům, případně zajděte k doktorovi. To je vše, co ti k tomu tady můžeme říct. Zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra