Čauko,od vánoc mám sluchátka SteelSeries Siberia v2 frost blue(svítící).
Včera jsem vstal,zavadil nohou o kabelou a poměrně prudce odpojil z PC,ale sluchátka naštěstí nespadli,nic se nevyrvalo(kabel je hodně pevnej),ale hned po tom co jsem je zapojil zpátky mi sluchátka nesvítí a hraje jen jedno,pravé sluchátko,levé na kterém je mikrofon nejede.
Na netu jsem našel jenom výměny kabelů u sluchátek,nikde jsem nenašel opravu takhle celého sluchátka a vzhledem k tomu že stáli kolem 2,6k opravdu nechci kupovat nová.
Jsou v záruce,koupil jsem je u czc,ale vzhledem k tomu že jsou rozbitá mojí vinou,předpokládám že to zjistí a nevymění mi je,proto bych měl otázku,jestli se dají ta sluchátka opravit,popř. odkaz na nějakej servis(nejíp v Brně).
Díky moc za každou radu,ted se mi bude hodně hodit,protože mám celkem pomalej net,takže bych asi žádnej servis kde dokážou opravit přesně tyhle sluchátka,bych asi nenašel,protože se mi někdy stránky vůbec nenačtou a musim resetovat PC..
Ještě jednou díky každýmu za každou radu :)
Pudou opravit sluchátka? Vyřešeno
Pudou opravit sluchátka?
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
Re: Pudou opravit sluchátka?
Pokud jsi neurval někde kabel uprostřed ... Konec kable možná si neurval...
Re: Pudou opravit sluchátka?
nejpravděpodobněji jsou přerušené kabely, takže bude potřeba sehnat nové a přepájet, reklamaci zkusit můžeš, ale nečekal bych úspěch, pokud nejsi zručný, tak opravdu popros o přepájení kabelu kamaráda, nebo nějaký servis
Děkuju za vaše názory a rady. 

Re: Pudou opravit sluchátka? Vyřešeno
Teď mi z ničeho nic přestal jet mikrák,měl jsem ho zasunutej-to ještě jel a hned jak jsem ho vysunul tak přestal přenášet zvuk,takže bude problém v tom kabelu.
Zkusim nejdřív reklamaci a jestli nevyjde tak servis,i když mám strach na kolik by to vyšlo s originálním kabelem. :(
Zkusim nejdřív reklamaci a jestli nevyjde tak servis,i když mám strach na kolik by to vyšlo s originálním kabelem. :(
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2972
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2536
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3116
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1337
-