Zdravím, máte někdo také "nový" vzhled Facebooku stejný jako já? Před 2-3 dny se mi to samo změnilo a nikdo jiný z přátel zatím tento vzhled nemá. Jenom by mě zajímalo o co se jedná proč ho mám zrovna já? Ne, že by se mi nelíbíl, právě naopak..
Zásadní problém nového vzhledu je ten,že musíš kliknout na tlačítko hlavní stránka" protože jak klikneš na F jako zpátky domů,/původně/..tak máš bílé prázdné čtverce.Jiné písmo a vše řazeno do velkých obrázků,bez rozdílu.Nepřeju vám změnu.Ale jak už to tak je,tady máte vzhled,a nekecejte.
ty same narky byly, jak dali ten timeline nebo jak se to jmenuje. opakuje se to pravidelne. kdyby narky byly vzdy vyslyseny, hrajem si jeste s pazourkem. je to ciste jejich vec. a ja to mozna ani nepoznam:-)
Poznáš. Nevim, jestli je to zase zabitý jenom v Opeře, ale je to děs. Šedý písmo na šedym pozadí, totální znepřehlednění levýho panelu a divná změna náhledů.. a potom plastickej design, ale tim si asi musí projít každej, nebo co.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute __It's time to #switch!__ |
Jo co naděláš, jedinej způsob jak se toho zbavit je zrušit si facebook. Já už kvůli těmhle změnám taky zrušil Google+, facebooku jsem se zbavil už před třema rokama, jedinej twitter mi zůstal, ale tam už jsem rok nebyl Nejvíc mě ale nasral google když změnil výsledky vyhledávání, dřív to bylo pěkně přehledný oddělený, ale teď? Hrůza!
Aj mne sa aktualizoval ale to postupne všetkým myslím tiež.... no neni to zlé ale ešte až tak moc sa v tom nevyznám budem si musieť zvyknúť ako na ten starý čo bol... ale asi najlepší bol ten najstarší
Dobrý den,
Zuckerbergův Facebook je asi nejhorší sledovatel ze všech, i Pičajův Google je proti němu lidumil. Facebook vidí nejen to, co člověk prohlíží na Facebooku, ale i to, co prohlíží mimo Facebooka a má spousty kauz, kdy ilegálně předával...
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
Na jakoukoliv normální grafiku bude 850W s velkou rezervou stačit.
Některé chladiče mívají instalační sety na novější generace procesorů, které nemají nejteplejší místo uprostřed, ale Dark Rock 4 myslím ne. On je to ale stejně rozdíl v jednotkách...
Zdravím potřeboval bych poradit s výběrem pc pro kamaráda. Chce ho postavit do 40 000 kč
Je tu něco co by se dalo změnit za levnější nebo něco k vylepšení za podobnou cenu.
Hraje na 165hz 1440p
Děkuji
Poslední příspěvek
S cpu souhlas, pokud je to na hry
u AMD není úplně nutný mít paměti s tak ostrým časováním, stačí í CL36, ryzeny na to nejsou moc citlivý a rozdíl ve výkonu bude minimální
Co třeba takhle?
Zdravím,
koupil jsem si nový SSD disk, který jsem vyměnil za Intel Optane v notebooku od Lenovo.
Jenže problém je v tom, že SSD disk nikde není (ani v biosu) i když podle toho co jsem slyšel mělo by to být kompatibilní, ale nejsem si jistý.
Vyměněný...
Poslední příspěvek
A stacil by WD Black SN770 NVMe 1TB ?
Samsung je rychlejsi ten Pro, ale stoji o 40€ viac