Zdravím,
Mam dotaz. Mam win 8, soucasti toho je program hp drive encryption. Ze zvedavosti jsem si tu sluzbu spustila. Následně na to se mi.ji nedarilo vypnout. Po te co jsem sluzbu vypla, me to pri zapnuti pc porad vyzyvala k zadani hesla do hp drive encryption. Podarilo se mi tu sluzbu odinstalovat ale od te doby mi pc nejde zapnout. Nahlasi to chybu. Poradite nekdo.co s tim?
Moc dekuju
Hp drive encryption
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hp drive encryption
Nainstalovat sluzbu zpet a zrusit v ni pozadavek na heslo.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nepíše náhodou, že jí notebook nejde zapnout?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Jakou chybu to hlasi?
Zrovna tohle je software, ktery dokaze zasifrovat disk a v pripade poskozeni nebo ztraty vsech moznosti pristupu neexistuje zpusob jak se na zasifrovany disk dostat (pokud je skutecne disk sifrovan).
Zrovna tohle je software, ktery dokaze zasifrovat disk a v pripade poskozeni nebo ztraty vsech moznosti pristupu neexistuje zpusob jak se na zasifrovany disk dostat (pokud je skutecne disk sifrovan).
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”