Dobrý den,
asi před třemi dny mi vypršela na stolním počítači zkušební doba programu avast internet security a od té doby mi nefunguje internet.Píše to, že síťový kabel byl odpojen. Na noťasu mi v pohodě internet přes wifinu jde. Jinak mám windows xp a ještě, když zadávám do spustit ipconfig, tak mi to nic nenajde. Nějaká rada?
Díky za pomoc
Nefunkční internet Vyřešeno
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunkční internet
Dej do CMD = příkazová řádka příkaz: ipconfig -all. To by ti mělo jít, ale problém to nevyřeší.
Naposledy upravil(a) Tomasb98 dne 12 bře 2014 20:35, celkem upraveno 2 x.
Zapojit síťový kabel ?
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
-
- Pohlaví:
To s Avastem nemá nic společného - zkontroluj kabel atd.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud běží ntb, tak si stáhni ze stránek Avastu utilitu na odinstalování Avastu a Avast odinstaluj a pak znovu nainstaluj, zaregistruj, ale nejspíš je příčina jinde.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak a mám delší problém, nejen že mi nejde internet a jelikož mám windows XP, chtělo to po mně abych jej zaregistroval a aktivoval, jenže termín už vypršel a nepustí mě to vůbec na hlavní plochu.
to mohu a co k té aktivaci potřebuji? Jde mi o to, že ty xpecka mam nainstalované několik let a jestli chtějí nějaké identifikační čísla, tak pochybuji, že je ještě někde najdu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Bře 2014 12:49) ---
našel jsem tři cd od xpecek, ten aktivační kód by měl být na nich?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Bře 2014 18:25) ---
tak jsem to napsal a napsalo mi to Konfigurace protokolu IP systému Windows, ale nic jiného se nevypsalo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Bře 2014 12:49) ---
našel jsem tři cd od xpecek, ten aktivační kód by měl být na nich?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Bře 2014 18:25) ---
Tomasb98 píše:Dej do CMD = příkazová řádka příkaz: ipconfig -all. To by ti mělo jít, ale problém to nevyřeší.
tak jsem to napsal a napsalo mi to Konfigurace protokolu IP systému Windows, ale nic jiného se nevypsalo.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Odemčeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Hlada píše:Zapojit síťový kabel ?
síťový kabel jsem zapojil zkoušel jsem odpojit zapnout, jinak s kabely nikdo nic nedělal
-
- Pohlaví:
Tak co vlastně chceš? Aktivovat, nebo internet? To s Avastem opravdu nemá nic společného.
aktivovat windows se mi jiz pres telefon povedlo, tak ješte ted zprovoznit internet
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2979
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 08:53
-
- 8
- 5429
-
od Baggy
29 zář 2024 22:11
-
- 4
- 3394
-
od Dolpi
01 zář 2024 22:17
-
- 10
- 28584
-
od mmmartin
22 led 2025 21:47
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4663
-
od meda2016
14 srp 2024 12:30
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”