Na čem závisí chod celého systému ? Procesor,Ram ?
Re: Na čem závisí chod celého systému ? Procesor,Ram ?
Možná by si nám mohl napsat co přesně máš za sestavu a my Ti pak budeme schopni říct co je největší brzda... co Ty na to?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ty smrdíš trollem....prostě na tom tvím načítání internetu a tak dále závisí VŠECHNO. Disk, RAM, CPU, GPU...
PC: skládané CPU: AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz RAM: 8GB DDR3 Kingston HyperX blu GPU: GAINWARD GTX560 GS Motherboard :AsRock N68C-GS FX Zdroj: Fortron HEXA 500W
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
akem píše:pak budeme schopni říct co je největší brzda... co Ty na to?
To muzeme rici uz ted - nejvetsi brzda je uzivatel

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zrovna rychlost spuštění videa na YT záleží především na tom, jak rychlé máš připojení k Internetu. Cokoliv dalšího je podružná záležitost.
Včera jsem to tu psal v jiném tématu, ale ono se to hodí i sem, tak zapřemýšlej o tomhle:
Já jsem kdysi měl 100 MHz i486 DX4, hodně nadupanou mašinu. Jenže pak se ke mě dostal Compaq, ve kterém byl 66 MHz i486 DX2, a ten byl výkonnější než ten můj neznačkový! Dovedeš si to představit? Sice jen o nějakých patnáct procent, ale natřel mi to při dvoutřetinové frekvenci (navíc s pasivním chladičem proti mému ventilátoru!).
S podobnými věcmi jsem se od té doby setkal mnohokrát, a časem mi došlo že nezáleží na špičkových výkonech některých komponent, ale na sladění všech součástí, i když zdánlivě horších.
Včera jsem to tu psal v jiném tématu, ale ono se to hodí i sem, tak zapřemýšlej o tomhle:
Já jsem kdysi měl 100 MHz i486 DX4, hodně nadupanou mašinu. Jenže pak se ke mě dostal Compaq, ve kterém byl 66 MHz i486 DX2, a ten byl výkonnější než ten můj neznačkový! Dovedeš si to představit? Sice jen o nějakých patnáct procent, ale natřel mi to při dvoutřetinové frekvenci (navíc s pasivním chladičem proti mému ventilátoru!).
S podobnými věcmi jsem se od té doby setkal mnohokrát, a časem mi došlo že nezáleží na špičkových výkonech některých komponent, ale na sladění všech součástí, i když zdánlivě horších.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Mam dojem že tento typek ani nevi co je procesor.
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
wikipedia/procesor
wikipedi/grafickakarta
wikipedia/hdd
wikipedia/operacnipamet
wikipedia/operacnisystem
wikipedia/mys
wikipedia/klavesnice
wikipedia/monitor
Az si to prectes tak sem prijd.
wikipedi/grafickakarta
wikipedia/hdd
wikipedia/operacnipamet
wikipedia/operacnisystem
wikipedia/mys
wikipedia/klavesnice
wikipedia/monitor
Daemonic14 píše:Ještě jednou, snad už naposledy: záleží na všem. Nadupaný CPU + GPU bez nadupané RAM = k ničemu, Nadupaná RAM + GPU bez CPU = k ničemu, Nadupané CPU a RAM bez nadupané GPU = k ničemu... záleží i na připojení k síti
čisě teoreticky samotný os lze spustit bez GPU a nemusí být zrovna nadupaná záleží na co bude sloužit

„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Já si spíš myslím že nejhlavnější je grafika, ram, procesor. gk to je dost duležité ...
a nepíšu jako třeba Myš atp 

MaxDel píše:wikipedia/procesor
wikipedi/grafickakarta
wikipedia/hdd
wikipedia/operacnipamet
wikipedia/operacnisystem
wikipedia/mys
wikipedia/klavesnice
wikipedia/monitor
kdo si to ma přečist?
My pc:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Upgrade grafické karty nebo celého PC?
od dexikovicek » 21 srp 2024 22:33 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2394
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
22 srp 2024 09:59
-
-
- 1
- 2451
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7462
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
- 16
- 4042
-
od Zivan