Čauko,chci prodat účet na lolku,momentálně sem Silver 5,52 champů:
Všichni champy za 450,Všichni champy za 1350,+akali,blitz,brand,ezreal,jarvan,katarina,kha,le blanc,lee sin,lux,nidalee,olaf,rengar,rive,shen,shyvana,sona,vayne,xin zhao..
Skiny :
Unchained alistar(free),Zombie brand(unavaible cena 1820RP),Dreadkight garen(free),Kitty cat katarina(unavaible 900RP),Acolyte lee sin(520RP),Glacial olaf(520RP),Pirate ryze(unavaible 900RP),Snowday singed(unavaible,cena kolem 900-1300RP),heartseeker vayne(520RP tuším),bad santa veigar (975RP)..
Celkem RP na účtu : 33
Celkem IP na účtu :1159
Odkaz na lolking : http://www.lolking.net/summoner/eune/38683737
EDIT : screen summoner ikon
***cena dohodou***
Prodám účet na LoLku (S5)
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prodám účet na LoLku (S5)
Tady ti ten prodej asi nevýjde, jelikož to je porušení obchodních podmínek společnosti Riot Games.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prodám účet na LoLku (S5)
Dost tragický ranked status. Pointy taktéž. Navíc jak píše jerabina prodávání účtu v rozporu z podmínkami je zakázáno zde na fóru i v herní okolnosti. S takovou můžeš přijít o účet.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2725
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09