Přihlášení uživatele
Přihlášení uživatele
Chtěl bych poradit s jedním problémem, při přihlašování do win. se mi zobrazuje klasický obdélník kde vypíšu uživatele a heslo..... chtěl sem si tento vzhled změnit kde klikáte na ty čtverečky :-), jenže v na stavení mi to píše, že tuto funkci nemůžu změnit, dokud nedeaktivuji nějaký Client Services pro NetWare, narazil jsem na německé XP tak tomu moc nerozumím :-) viz obrázek díííkkk
Pokud mate nainstalovanou nejakou sit s domenou (jedna z nich je treba Novell) ke ktere se prihlasujete, muze to byt v praci nebo skole, tak je vyzadovano by desing to prihlasovani s oknem, a jednoduchy prihlasovaci screen zapnout nejde.
V pripade ze nepouzivate sit s domenou ale prihlasujete se pouze do pracovni skupiny (napr. doma, v male firme bez domeny), lze tuto moznost zapnout klasicky v nastaveni uctu (musite byt prihlasen jako administrator) az po odinstalovani sluzby Novell Netware Client.
V pripade ze nepouzivate sit s domenou ale prihlasujete se pouze do pracovni skupiny (napr. doma, v male firme bez domeny), lze tuto moznost zapnout klasicky v nastaveni uctu (musite byt prihlasen jako administrator) az po odinstalovani sluzby Novell Netware Client.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1600
-
od kecalek