Dobrý den, mám dotaz... Nevíte proč mi furt padaj hry, nějaké mi nejdou do Full Screenu a nějaké mi zase nejdou zapnout... Např. Minecraft = jede mi to na 80 FPS a najednou mi to spadne a napíše: Minecraft crashed, Counter Strike = Ostatní tam mají WideScreen aby si to mohli dát do FullScreenu a já tam nemám nic?, GTA San Andreas = Zapnu hru a napíše mi to nico s grafikou a že to nejde a ktomu když napojim Mámy monitor tak mi jde GTA San Andreas -,- jenže ona mi ten monitor víc jak 2 minuty nepůjčí. Všechno jsem zkoušel s kompatibilitou a i tak to nejde... ani spouštění jako správce nepomáhá.
Můj PC:
Rozlišení: 1366x768
Procesor: Intel(R) Core(TM) i3-3110M, 2,40Ghz
Typ systému: Procesor pro platformu x64
Grafická Karta: Intel(R) HD Graphics 4000
Děkuji za odpověd
Co mi tohle dělá?
Re: Co mi tohle dělá?
Zapnu hru a napíše mi to nico s grafikou
Kdyby jsi alespoň napsal co!
No já už GTA san andreas nemám... takže jsem zapoměl.... ale vím že nico s okýnkem něbo nějak tak.
-
- Pohlaví:
Rozepiš více svůj problém.
UPRAVENO! OMLOUVÁM SE !
UPRAVENO! OMLOUVÁM SE !

Naposledy upravil(a) anonym05 dne 17 bře 2014 17:21, celkem upraveno 1 x.
Takže Ti to píše nic nebo něco
A když už GTA San Andreas nemáš, tak na co se vlastně ptáš
2Ondřej Jiří Beneš: Bacha, koleduješ si o žluťáska

A když už GTA San Andreas nemáš, tak na co se vlastně ptáš

2Ondřej Jiří Beneš: Bacha, koleduješ si o žluťáska

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
OT/ No já nevím, ale u některých tazatelů je fakt o čem přemýšlet. Nejen o obsahu dotazu, ale také třeba o jejich věku.
No je velmi tezke ti pomoct kdyz problem ktery zminujes v prvni otazce, a pak nasledne pozmenis. Proto ti tu z nas asi nikdo nerozumi. Takze tvuj problem nevyresime dokud nezacnes radne komunikovat a snazit se vyresit tvuj problem.
V GTA San Andreas vetsinou lagovala mys a to se vyresilo prepnutim na kompatibilitu Windows 98 Me.
V GTA San Andreas vetsinou lagovala mys a to se vyresilo prepnutim na kompatibilitu Windows 98 Me.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
No, mě to tolik nevadí... jelikož San Andreas už moc nehraju, ani Counter Strike... ale jak mi to blbne tak mi to vadí... je to i u jiných hrách. Ale hlavně mi vadí ten Minecraft o tom CSku a GTA jsem jen dopsal jelikož by jsi možná díky tomu našli problém proč mi to dělá...
Myslím že je to grafickou kartou... zezačátku jsem myslel že je to tím že mám Windows Osmičky... Ale tím to není. Takže nevím... ale mohl bych do Notebooku koupit novou grafickou kartu... jen nevím jakou.
Myslím že je to grafickou kartou... zezačátku jsem myslel že je to tím že mám Windows Osmičky... Ale tím to není. Takže nevím... ale mohl bych do Notebooku koupit novou grafickou kartu... jen nevím jakou.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Do notebooku zcela jistě kartu nekoupíš.
Několikrát jsem četl Tvůj dotaz. Moje inteligence to asi nedává. Prostě jsem nepochopil na co se ptáš. Kdybys pořádně formuloval svůj dotaz a použil občas čárku nebo tečku ve větách, možná bychom se někam pohnuli.
Několikrát jsem četl Tvůj dotaz. Moje inteligence to asi nedává. Prostě jsem nepochopil na co se ptáš. Kdybys pořádně formuloval svůj dotaz a použil občas čárku nebo tečku ve větách, možná bychom se někam pohnuli.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?