Ahoj, mám dotaz ohledně zoomování a jeho plynulosti (momentálně v IE, jelikož v Alze jsem si to zkoušel a tam všechny mají spuštěný IE). U některých PC to zoomovalo plynule, a u některých trhaně, lépe řečeno po skocích, což nutně neznamená sekaně (i v tom byly rozdíly, někde to bylo vyloženě 1fps).
Proto by mě zajímalo, zda se to dá někde nastavit (ať již togglnutím hw akcelerace nebo přímo volbou smooth zoom, ale v nastavení jsem tot nenašel, ie má nejdebilnější nastavení.), nebo co je příčinou (může to být IE 11 vs IE 12 nebo windows 7 vs win 8? - pak jak to případně zprovoznit na win 7), že se to takto různí. Přinejmenším může za to verze IE?
Pak mě napadlo, že to může být dáno výkonem notebooku, myslím, si že výkonu mají na plynulý zoom všechny vystavené notebooky v alze dost (byla tam nějaké homepage s daným modelem notebooku). Tím jsem se přesvědčil i na mém ntb s IE11, a 3.7GHz CPU, HD4000 (NVS 5200 neběží , jak jde poznat z ikony v system tray).
plynulost zoomování
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
plynulost zoomování
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: plynulost zoomování
Když jsem přecházel z Opery na Firefox (krátkodobé pomatení smyslů), zaskočilo mě právě "plynulé" scrollování a hrozně mi vadilo (Opera dělá skoky). Nakonec jsem to řešil nějakym doplňkem, takže by to měla být věc nastavení prohlížeče.
I když je možný, že zrovna IE má tohle nastavení někde v systému.
I když je možný, že zrovna IE má tohle nastavení někde v systému.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: plynulost zoomování
Ne, teď nemyslím SCROLLOvání ,ale zoomování stránky.
Jinak plynulé tyto pohyby bych ocenil, při ovládání touchpadem, touchscreenem, nebo myší, která "bezkrokové" kolečko. Nic z toho nemám (kromě touchpadu) a všude jinde preferuji skokové scrollování, vím, že když dám page down, posunu se to tenhle kus a nechci u toho žádné animace. A už je opravený firefox, že se spouští pod 2 sekundy a nemá nehorázně pomalé nabídky (testováno naposled na C2D 2.1GHz)
Jinak plynulé tyto pohyby bych ocenil, při ovládání touchpadem, touchscreenem, nebo myší, která "bezkrokové" kolečko. Nic z toho nemám (kromě touchpadu) a všude jinde preferuji skokové scrollování, vím, že když dám page down, posunu se to tenhle kus a nechci u toho žádné animace. A už je opravený firefox, že se spouští pod 2 sekundy a nemá nehorázně pomalé nabídky (testováno naposled na C2D 2.1GHz)
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”