Předem se omlouvám, že obtěžuji...
Odpovědi typu bylo to tady už stokrát si nechte pro sebe. Potřebuji to vyřešit.
Zakoupen klíč na BF3 - mám účet na steamu bez jakýchkoliv potíží, ale BF 3 jede pouze na Originu, bohužel.
Zaregistrováno, přez WEB v pohodě na účtu i battlelog jsem otevřel....
Ale po instalaci klienta Origin ani ťuk ho dostat do online režimu. Používám Norton internet security, vypnuto zapnuto... nic
Použil jsem i starší verze Originu, ale i přez zákaz aktualizací při instalaci se hned zaktualizují na poslední verzi...
Tož co teď?
Opět geniální Origin od EA
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opět geniální Origin od EA
Chyba jakou to píse? Zkus jej spustit jako správce
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Opět geniální Origin od EA
Klasická hláška, při prvním přihlášení musíte být online...
Při přihlášení přez web origin není problém. Můžu spravovat účet, měnit hesla, apod.
Mám koupený aktivační klíč na BF3, ale jakmile na webu kliknu na instalaci hry do PC - spustí klienta. Ten oznámí, že při prvním přihlášení musím být online.
Zkoušel jsem jej spustit jako správce, vypnul nortona, povolil ve firewalu, ...
Mám Win 7 64-bit ... připojení přez O2 VDSL, modem Comtrend VR-3026e.
Při přihlášení přez web origin není problém. Můžu spravovat účet, měnit hesla, apod.
Mám koupený aktivační klíč na BF3, ale jakmile na webu kliknu na instalaci hry do PC - spustí klienta. Ten oznámí, že při prvním přihlášení musím být online.
Zkoušel jsem jej spustit jako správce, vypnul nortona, povolil ve firewalu, ...
Mám Win 7 64-bit ... připojení přez O2 VDSL, modem Comtrend VR-3026e.