Internetová TV Joost nyní pro všechny: http://www.cdr.cz/a/22522
"P2P televize Joost placená čistě ze zisků z reklamy, za jejímž vývojem stojí lidé z komunikačního systému Skype a sítě Kazaa, se konečně překlopila z uzavřeného testovacího stádia omezeného pozvánkami do plně přístupné verze 1.0. Kdokoli se tak od nynějška může na Joostu zaregistrovat a vyzkoušet si sledování spousty „stanic“ z internetu. Joost však nadále setrvává v beta testovacím režimu, autoři nyní budou ladit chod pod plnou zátěží v návaznosti na rostoucí počet uživatelů. Mezi stanicemi nechybí třeba CBS, MTV, Turner, Comedy Central nebo Alliance Atlantis Sci-Fi, celkový objem momentálně dosahuje více než 250 TV kanálů a 15 tisíc jednotlivých pořadů a nabídka se nadále rozšiřuje. Stahovat můžete klienta pro Windows a Mac OS X. Doporučeno je jedinné: kromě mírných nároků v podobě 1GHz procesoru a 512 MB RAM hlavně svižnější internetové připojení s rychlostí alespoň 1 024/512 kbit/s down/up, ale šlapat to prý může v klidu i s pomalejším"
Skvělé ... funkční, líbivý a snadný design, určitě vyzkoušejte. Dříve jsem se snažil otestovat různé softy (balíky TV) pro Net TV, ale nikdy jsem je nerozchodil. Musíte se jen zaregistrovat a jinak je vše free, placeno z reklamy.
Internetová TV Joost, více jak 250 kanálů
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
registrace
registrace probíhá až při prvním spuštení programu. Osobní názor: zase tak moc mě to nenadchlo..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2729
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 18:39
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1529
-
od MrVoltz
05 lis 2024 08:17
-
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2543
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-