Battlefield 3 - DirextX error
Battlefield 3 - DirextX error
zdravím, včera jsem nainstaloval BF3, hned po nainstalovaní to házelo tuhle hlášku, tak jsem stáhl nejnovější ovladače a normálně to šlo. No a dneska jsem hrál, normálně jsem se odpojil a od té doby se nemůžu připojit nikam. Stále hlásí tento error.
KINGSTON 4GB RAM | nVIDIA GeForce GTX 560 | Intel Core2 Quad Q8400 @ 2.67GHz | LCPOWER 600W | Gigabyte GA-EP35-DS4 | SAMSUNG SpinPoint F3 1000Gb, Hitachi 500GB | W7
- Josef Hort
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Battlefield 3 - DirextX error
Ahoj nemáš PS,VS 5.0 pokud máš Visty nebo WIN 7 a service pack 1 a PS,VS 4.0 tak nepočítej že hru rozběhneš musel by si mít 4.1
jen doplnim jdi na stránku CYRI a otestuj si tam svoje železo ale podle toho obrázku je to díky Pixel S. a Vertex S. já měl taky 4.0 a SP1 díky tomu že jsem si stáhl SP2 tak se mi to zvýšilo na 4.1 a tím pádem jsem bezproblémů hrál BF3 na ultra ale taky mi pomohla má grafika a podle té chyby a tý věty na konci tvá grafika nemá podporu 512MB
jen doplnim jdi na stránku CYRI a otestuj si tam svoje železo ale podle toho obrázku je to díky Pixel S. a Vertex S. já měl taky 4.0 a SP1 díky tomu že jsem si stáhl SP2 tak se mi to zvýšilo na 4.1 a tím pádem jsem bezproblémů hrál BF3 na ultra ale taky mi pomohla má grafika a podle té chyby a tý věty na konci tvá grafika nemá podporu 512MB
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Device Removed = karta je nestabilní a může se přehřívat. Stáhni a spusť HWMonitor a hraj. Až ti hra spadne, tak nám ukaž screen s HW Monitorem. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... hwmonitor/
Josef - tvou radu jsem nepochopil ani já
Josef - tvou radu jsem nepochopil ani já

- Josef Hort
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Nezlob se na mě ale tahle stejná hláška mě vyskočila když hra vyšla akorát tam byla jiná grafická karta a proč? protože jsem měl Pixel shader,vertex shader 4.0 a to jsem měl Service Pack 1 ale díky tomu že jsem si nainstalovat service pack 2 tak se mi to dalo na 4.1 tudíž jsem mohl hrát BF3 ale taky záleží na grafický kartě a pokud umíš aspon trošku anglicky tak se můžeš dočíst aby si uživatel ujistil zda li jeho grafická karta má 512MB tudíž mu žádnej program asi nepomůže.
BFko jsem dříve norlmálně hrával na plný detaily, sestavu mám v popisku.
Asi to bude tím přehříváním, restartnul jsem PC a zase to běželo, takže pak hodím screen
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Bře 2014 22:35) ---
Je to tu :X
Hrá běžela plynule, normálně jsem ji ukončil, chtěl jsem se napojit na jiný server a zase ta hláška
Asi to bude tím přehříváním, restartnul jsem PC a zase to běželo, takže pak hodím screen
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Bře 2014 22:35) ---
Je to tu :X
Hrá běžela plynule, normálně jsem ji ukončil, chtěl jsem se napojit na jiný server a zase ta hláška
KINGSTON 4GB RAM | nVIDIA GeForce GTX 560 | Intel Core2 Quad Q8400 @ 2.67GHz | LCPOWER 600W | Gigabyte GA-EP35-DS4 | SAMSUNG SpinPoint F3 1000Gb, Hitachi 500GB | W7
Další
Přeinstaluj ovladače GK. Najdeš je na webu svého výrobce: www.geforce.com
Ve druhém screenu ti padl ovladač GK, netaktuješ jí?
@Josef Hort: Na Windows 7 ani SP 2 nebyl nikdy vydán tak přestaň blábolit. A GTX 560 fakt 512 MB VRAM má. Přestaň už konečně mlít nesmysly.
Ve druhém screenu ti padl ovladač GK, netaktuješ jí?
@Josef Hort: Na Windows 7 ani SP 2 nebyl nikdy vydán tak přestaň blábolit. A GTX 560 fakt 512 MB VRAM má. Přestaň už konečně mlít nesmysly.
- Josef Hort
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Jo tak jsem nikdy nehrál BF3 na PC :)
Netaktoval, přeinstalováno a dělá to pořád