W 7, OEM jak neporušit podmínku? Vyřešeno
W 7, OEM jak neporušit podmínku? Vyřešeno
Nazdar, ošemetná situace. Známému jsem složil PC, leč W7 x64/x32 CZ retail nejde sehnat a OEM verze by musela být uvedena na dokladu s komponenty PC, což bohužel už není možné, nějaká rada? Díky.
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: W 7, OEM jak neporušit podmínku?
Zdravím, sehnat jdou, otázkou je, jestli se to vyplatí za tu cenu: http://www.alza.cz/microsoft-windows-7- ... 142454.htm
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
To jsem s ním probíral, ale byly by to prachy navíc, což je problém.
-
- Pohlaví:
Tak nejprve píšeš že retail není k sehnání a pak že by to byl problém. O co tedy jde? Vždyť jue nabídek plný web - http://www.vyhodny-software.cz/?gclid=C ... tAodEGUAcg
http://www.alza.cz/Publish.asp?idpm=77
ZMĚNY V LICENCÍCH U MICROSOFT OEM
Od měsíce září 2004 došlo ke změně balení OEM produktů a tím také ke změně System Builder smlouvy (dokumentu, kterým se musí řídit ten, kdo instaluje OEM SW).
HLAVNÍ ZMĚNY
OEM licence musí být distribuována vždy pouze s kompletně sestaveným počítačovým systémem a musí být předinstalována.
Neotevřená balení mohou být distribuována pouze jinému tvůrci systémů OEM System Builder samostatné, bez požadavku na neperiferní komponentu.Nejsou určeny pro distribuci koncovým uživatelům s výjimkou případů, kdy si koncoví uživatelé sami sestavují své počítače.
Takže podle poslední věty by to mělo jít.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Bře 2014 16:56) ---
Blue Spirit
Já zapomněl napsat, že retail W7 Home.
ZMĚNY V LICENCÍCH U MICROSOFT OEM
Od měsíce září 2004 došlo ke změně balení OEM produktů a tím také ke změně System Builder smlouvy (dokumentu, kterým se musí řídit ten, kdo instaluje OEM SW).
HLAVNÍ ZMĚNY
OEM licence musí být distribuována vždy pouze s kompletně sestaveným počítačovým systémem a musí být předinstalována.
Neotevřená balení mohou být distribuována pouze jinému tvůrci systémů OEM System Builder samostatné, bez požadavku na neperiferní komponentu.Nejsou určeny pro distribuci koncovým uživatelům s výjimkou případů, kdy si koncoví uživatelé sami sestavují své počítače.
Takže podle poslední věty by to mělo jít.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Bře 2014 16:56) ---
Blue Spirit
Já zapomněl napsat, že retail W7 Home.
Takže vlk se nažere a kozy jsou fajn.

-
- Pohlaví:
Snad, ale vlk by se určitě nažral s retail verzí kde tvrdíš že se nedá sehnat a nakonec jde jen o prachy 

Blue Spirit
Už jsem to dal do dotatku k těm podmínkám na Alze dolů, podmínkou retailu je W7 Home a to problém je (CZ).
Už jsem to dal do dotatku k těm podmínkám na Alze dolů, podmínkou retailu je W7 Home a to problém je (CZ).
-
- Pohlaví:
Nerozumím ti - http://www.alza.cz/microsoft-windows-7- ... 142454.htm tohle fakt není Home.
Blue Spirit
Známý nechce dát cca 7k za W7 Profi (retail), proto jsem sháněl retail W7 Home v CZ. Takže se to pořeší způsobem, jak bylo uvedeno výše dle podmínek Microsoft Builder. Koupí se OEM W7 Home a naváže na to, co jsem složil.
Známý nechce dát cca 7k za W7 Profi (retail), proto jsem sháněl retail W7 Home v CZ. Takže se to pořeší způsobem, jak bylo uvedeno výše dle podmínek Microsoft Builder. Koupí se OEM W7 Home a naváže na to, co jsem složil.
Nic ve zlém ale než dávat 7k za OS tak bych přešel raději na Linux...
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Bře 2014 17:20) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Bře 2014 17:20) ---
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu - 22
- 10334
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:54
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”