Dobrý den,
potřeboval bych se poradit ohledně problému s instalací ovladačů na ntb HP 250 G2. Nainstaloval jsem win 7 prof 64- bit. aktivoval jsem je a když jsem chtěl instalovat ovladače, které jsem stáhnul přímo ze stránky HP.cz, pro ten typ ntb. tak mi vyskakuje hláška : Tento počítač nespňuje minimální požadavky, pro instalaci softwaru.
Nevíte prosím z jakého důvodu by to mohlo být, případně jak to odstraním?
Za jakoukoliv radu předěm děkuji.
instalace ovladačů na HP 250 G2
Re: instalace ovladačů na HP 250 G2
Vítej na PC-help!
Mám dojem, že ovladače na stránkách HP jsou zazipované. Rozbal je a pak instaluj.
Měl jsem velmi podobný problém včera
Mám dojem, že ovladače na stránkách HP jsou zazipované. Rozbal je a pak instaluj.
Měl jsem velmi podobný problém včera

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Hmmm .. s tím že je to zazipované problém není. S tím si poradit umím....ale to není ten problém co řeším :/
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
V jakem jsi instaloval poradi a ktery ovladac ti to hlasi?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
tak po instalaci win 7, jsem doinstaloval češtinu a pak jsem začal ovladačema, ale ať instaluju jakýkoliv tak nejde, začínal jsem essential utility nebo tak nějk se jmenoval ten ovladač.
Ovladače bys měl mít odtud http://h20565.www2.hp.com/portal/site/h ... cachetoken a měl bys začít instalací ovladačů chipsetu - nejdřív ten druhý v Sadě chipu, pak ten první a pak případně ty další dva (ty nejsou pro začátek nutné).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dobře , zkusím to udělat takhle postupně, ale bojím se, že mi to opět vypíše že počítač nesplňuje minimální požadavky :/. Na stránkách czc.cz jsem se dočetl u toho ntb, že podporuje pouze Win8 a je mi todivné, protože na těch stránkách jsou ovladače i pro win 7.
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Bře 2014 19:13) ---
Tak začal jsem s instalací chipsetu, jak jste mi poradil a okamžitě mi vyskočí ta chyba.
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Bře 2014 19:13) ---
Tak začal jsem s instalací chipsetu, jak jste mi poradil a okamžitě mi vyskočí ta chyba.
zdravm.
problém stejny uz druhého kusu. a nejdou usb porty
jsou dve moznosti
první je reklamovat a nechat si vrátit peníze. to je moje rada a do ty vas budou tlacit i u HP
a druha je ze ta ze ze si date W8 8.1 64bit a budete cekat nez hp
doresi ovladace.
je to jejich chyba a tento problém znaji
zatím pry daji na web tento model jen podpora W8 ale to problém neresi ja 8 nechci
pokud se vam povedlo nejakym zázrakem ty 7 do toho dostat myslim ty ovadace
napite to sem rad se něco naucim
v opacnem pripade se radeji skrabejte na z.... bude to lepe vyuzity cas ne jako ja
když jsem to trapil xx hodin
problém stejny uz druhého kusu. a nejdou usb porty
jsou dve moznosti
první je reklamovat a nechat si vrátit peníze. to je moje rada a do ty vas budou tlacit i u HP
a druha je ze ta ze ze si date W8 8.1 64bit a budete cekat nez hp
doresi ovladace.
je to jejich chyba a tento problém znaji
zatím pry daji na web tento model jen podpora W8 ale to problém neresi ja 8 nechci
pokud se vam povedlo nejakym zázrakem ty 7 do toho dostat myslim ty ovadace
napite to sem rad se něco naucim
v opacnem pripade se radeji skrabejte na z.... bude to lepe vyuzity cas ne jako ja
když jsem to trapil xx hodin
Včera na stránkach HP se objevily nové ovladače s datum 7.V.2014 a jsou funkčné pro HP250G2 a na W7.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3078
-
od petr22