Zdravím,
mám nový notebook Lenovo B590 s Windows 8 64bit a chci si na něj nainstalovat EasyPHP. Když si ho ale stáhnu z této adresy, nainstaluji a zkusím spustit, vyskočí hláška Program nelze spustit, protože v počítači chybí MSVCR110.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. Přeinstaluji, a nic. Samozřejmě, že by asi šlo nainstalovat 32bitovou verzi, ale když už mám 64bitovej počítač, tak ho chci využít naplno :). Poraďte prosím někdo, jestli máte podobný problém, popř. jak ho řešíte. Díky.
EasyPHP problém Vyřešeno
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: EasyPHP problém
Stačí, když zadáš do googlu název toho dllčka, v tvém případě MSVCR110.dll a najdi si stránku s downloadem.
Můžeš to zkusit zde, s touto stránkou mám dobré zkušenosti: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr110
Můžeš to zkusit zde, s touto stránkou mám dobré zkušenosti: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr110
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Díky. Bohužel tady jsou jen na Visty. Takže asi mám nainstalovat ty 32bit, ne? Zas takovej rozdíl v tom není...
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No, zkusil bych spíš ty 64bit a když nepůjde tak zkusit ještě ty 32bit, až to stáhneš tak to mrskni to do té složky s EasyPHP.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
Já myslím nainstalovat 32bitový EasyPHP, protože to dll je pro Visty.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Přeinstaluj Microsoft Visual C++ Redistributable dll a pak to samozřejmě restartuj a vyzkoušej ten tvůj program. Nebo to tam jen nakopírovat ale to není šťastné řešení.
Já se v těch systémovejch věcech moc hrabat nechci, už jednou jsem ten PC pokazil, a byly s tím problémy. Zkusím nainstalovat ty 32bit a dám vědět.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No to co radím já je normální postup který radí chlapíci od MS > ZDE
Stahovat DLL jen tak z netu není super nápad.
Stahovat DLL jen tak z netu není super nápad.
Re: EasyPHP problém Vyřešeno
Vyřešil jsem to nainstalováním té normální verze (není to členěno 32bit a 64bit, ale WindowsXP-Windows8 a Windows7-Windows8). Díky všem za snahu!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4020
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06