Zpeněžnění Youtube ?
Re: Zpeněžnění Youtube ?
Nech si těch pár kaček na tom DPH klidně strhnout, mě je to fuk, protože z 50 K4 mě toho moc nestrhnou
Jenom nevím, jak to zařídit tak, aby si z toho stát strhl ty jejich nesmyslné poplatky, a pak mě ten bakšiš poslal na účet/poštou..

Fajn, trochu jsem si to urovnal v hlavě, a došel k pár otázkám. KDyž mě budou platit, tak potřebuju živnostenský list - volnou živnost, a potřebuju danit příjmy. Tak se vás ptám, stalo by se moc, kdybych neměl živnostňák ? A danit příjmy nemusím, když budu mít účet v zahraničí ?
Btw, toto je zajímavé:
Příležitostná placená reklama?
Jestliže si na stránku umístíme placenou reklamu jednou za čas a krátkodobě, je možné, že by se nám podařilo přesvědčit případnou kontrolu finančního nebo živnostenského úřadu, že jde o příležitostnou činnost (do 20 tisíc za rok osvobozeno od daně), na kterou nepotřebujeme živnostenský list.
Btw, toto je zajímavé:
Příležitostná placená reklama?
Jestliže si na stránku umístíme placenou reklamu jednou za čas a krátkodobě, je možné, že by se nám podařilo přesvědčit případnou kontrolu finančního nebo živnostenského úřadu, že jde o příležitostnou činnost (do 20 tisíc za rok osvobozeno od daně), na kterou nepotřebujeme živnostenský list.
Fakt o tom nikdo nic neví ? Ubýhají mě shlédnutí :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3101
-
od Arnold91