kompaktní telefon s dobrým zvukem a fotoaparátem

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zakk
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

kompaktní telefon s dobrým zvukem a fotoaparátem

Příspěvekod Zakk » 22 bře 2014 19:49

Zdravím
Nejdřív napíšu co jsem měl za telefony a co se mi na nich líbilo a nelíbilo.
Jako 1. ( z těch lepších) jsem měl google (samsung) nexus s, líbilo se mi u něj prostředí čistého androidu, dlouhá výdrž baterie a 4" zaoblený display byl úplně akorád, nelíbil se mi zvuk, po připojení kvalitních sluchátek nebo do zesilovače (chyběly basy, i středy byly takové divné..) a ani fotoaparát nebyl žádná sláva.
Další sem měl ( ještě mám v šuplíku a chci prodat) htc one s. Fotoaparát my přišel kvalitní, hlavně když bylo trochu šero tak nefotil tak špatně.. systém byl svižný a zvuk do sluchátek byl luxusní, naopak hlasitý reproduktor to byla hrůza, nejen, že nehrál příliš kvalitně, ale i strašně potichu, další věc co mi vadila byl nepřirozeně přebarvený amoled display. Teď mám iphone 4s, líbí se mi zvuk jak do sluchátek tak i z reproduktoru, opravdu precizní zpracování a nefotí taky špatně i když za šera trochu šumí, vadí mi malá výdrž baterie a display je až příliš malý a je těžký na to jak je malý.

Moje požadavky na telefon jsou, jak už z předchozího textu vyplývá aby měl kvalitní zvuk, byl kompaktní- ideálně 4-4,5 palce, váha max 140g (radši pod 130g) a dobrý fotoaparát a kvalitní zpracování, OS se nebráním žádnému, cena pod 8000,- v bazarech

Moje tipy jsou htc one mini,láká mě zvuk a zpracování ale odrazuje mě fotoaparát, nemáte někdo zkušenosti s tím jak fotí ?
Samsung galaxy s4 mini láká mě hlavně váha a velikost, odrazuje mě, že je to samsung :D nevím jak jsou na tom samsungy zvukově.. po skušenostech s nexem se toho truchu bojím.. máte s tím někdo zkušenosti ?
Samozřejmě by se mi líbil novější iphone, ale né za tolik, za kolik se prodávají :D

Jaké jsou vaše tipy?

Ptám se jen tak, ještě nějaký čas s tím iphonem vydržím, spíš mě to zajímá z toho důvodu jestli do toho iphonu mám nějak investovat ( nakoupit si příslušenství-dražší pouzdro, folie atd..)
Nebo jestli už nic kupovat nemám a mám vyhlížet nový telefon.( Když mě přesvědčíte,že se ten iphone vyplatí si nechat, taky my to nebude vadit :D ) S čímž se nabízí další otázka kolik bych za ten iphone tak mohl dostat ? Mám k němu nabíječku, kabel, krabičku, sluchátka, manuál, je v perfektním stavu, po záruce.. odhadoval jsem, že tak 6000kč bych za něj na aukru dostal (dal jsem za něj 5000kč známému)

Sakra nějak jsem se rozepsal :D doufám, že neotravuju..

Reklama
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Re: kompaktní telefon s dobrým zvukem a fotoaparátem

Příspěvekod d1amond » 23 bře 2014 18:06

Během zítřka Ti můžu dodat pár fotek z HTC One Mini. Mám ho a zatím spokojenost. Baterka by mohla vydržet déle, ale což.
Mám zaplá data, volám relativně hodně a nabíjím jednou za 2 dny.
Zvuk je špičkový, tomu není co vytknout.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Zakk
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Zakk » 23 bře 2014 18:34

To bys byl hodnej.
Můžeš mi je poslat třeba na mail Stropakmartin@seznam.cz aby byly v plnej kvalitě.

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 23 bře 2014 20:45

OK
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”