Opera 21: horní lišta je úzká, písmo v listech přiliš malé *
Opera 21: horní lišta je úzká, písmo v listech přiliš malé *
Zdar. Mám problém s prohlížečem Opera 21. Horní lišta okna je hodně úzká a písmo v listech je tak malé, že jde sotva přečíst. Je možno někde nastavit velikost? Rozlišení monitoru (TV) mám 1920x1080, nevím jestli to s tím nějak souvisí. Tento problém mám i s dřívější verzi. Naposledy šla v normální velikosti snad verze 17, ale ta se mi nedaří spustit. Dík za radu.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 bře 2014 13:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Opera“ – sám název programu nesděluje vůbec nic o problému, který popisuješ v příspěvku.
Důvod: Oprava nadpisu „Opera“ – sám název programu nesděluje vůbec nic o problému, který popisuješ v příspěvku.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opera
A co použít podle potřeby - přidržet klávesu levý Ctrl + kolečko myši?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jo jasně, tak zvětším stránku, v tom problém není. Jedná se mi o to, že vrchní část okna je jen tenký pruh a záložky otevřených listů v tom pruhu jsou strašně malé, stejně tak i adresový řádek a ikony před ním (šipka zpět a vpřed, znovu načíst a úvodní stránka). Stejně je na tom i křížek pro zavření Opery.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Lituji, ale operu nepoužívám, takže neznám její detailní nastavení. Počkej si na nějakého zkušeného uživatele Opery.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: Opera 21: horní lišta je úzká, písmo v listech přiliš ma
Případně to můžeš zkusit přímo na fóru věnovaném Opeře: www.operacesky.net/forum/
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7182
-
od Rosta_Kolmix
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 20:57
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”