Ahoj, mám problem s internetom
Ahoj, začal sa mi objavovať problém z AppStore a cydiou na všetkých zariadeniach.
Ak dám v cydii refresh tak mi to urobí chybu (error : cache failure).
Občas sa refresne ale vačšinou to konci práve touto chybou.
AppStore : ako v pc tak aj na všetkých Apple zariadeniach sa to sprava podivne.
Na ipadoch a iPode to po odkliknuti download čaká aj päť minút pokial začne sťahovať apps alebo to vyhodí hlasku ze nieje možné nadzviazat spojenie.
iTunes v pc taktiež po prvom pokuse niečo stiahnuť sťahovanie zlyhá rozbehne sa až na druhý pokus.
Kde môže byt problém ? Je to zablokovaný port alebo co to môže byt?
Reštartoval som router a zavolal do UPC tvrdil mi že u nich je všetko ok a skontroloval pripojenie.
Takze neviem či si zo mna len robil dobrý deň alebo to je u nich naozaj ok a problem je niekde inde.
Budem vďační za každý nápad ako to spraviť alebo komu zavolať.
Hlavne mi prosím odpovedzte ako rozoznať že je port zablokovaný pretože internet ide ok aj cydia, AppStore sa načíta ale ked mám preberať dáta ako
( cache, apps z AppStore ) tak to zblbne.
Ďakujem
Uzamknutý port ( ako sa prejavuje) Vyřešeno
Re: Uzamknutý port ( ako sa prejavuje)
Nepovedlo se mi přeložit ze slovenštiny do češtiny slovo cydie. Jestli je to aplikace či hra, mělo by to být s velkým písmenem. Blokace portu jde zjistit zde >>> http://ping.eu/port-chk/
Aha vďaka.
No tak som zistil že mám všetky porty uzavrete co s tým ?
No tak som zistil že mám všetky porty uzavrete co s tým ?
Máš přístup do modemrouteru a možnost měnit nastavení? Zadej jeho IP adresu, jméno a heslo ...
Mám UPC takze do modelu sa nedostanem ale mám router takze tam áno.
Modem má také router? Bývá jestli má více ethernet portů ...
Na modem mám pripojený router belkin.
A z roateru vediem kábel do pc-čok.
Totiž ten modem ma len jeden Ethernet port.
A z roateru vediem kábel do pc-čok.
Totiž ten modem ma len jeden Ethernet port.
Stejně si nejsem jistý, zda se to nebude muset nastavit v modemu ... můžeš se zkusit pohrabat / podívat do toho routeru, měl by být zapnutý NAT a prozatím bych zapnul DMZ, DeMilitarizovanou Zónu ... pokud to router má, každá značka a typ má jiné prostředí, možnosti a způsoby řešení.
DMZ som zapol ( privátna IP) ale to NAT neviem nájsť.
Zkus otestovat port na tom odkazu. DMZ IP musí být toho stroje (jde to jen na jeden stroj), kde chceš otevřít porty.
Všetky su uzavrete ( testované 20, 21,80, 25)
Inak do modemu som sa dostal ale UPC tam ma všetko zablokované totiž viem si tam len pozrieť info o systéme ale nič nemôžem nastavovať jedine v routeri možem meniť nastavenia.
Ono je zvláštne ale to že sa s tým už babrem cely deň a uz som si preto aj zašpinil pc torrentom ale normálne to šlo ale akonáhle skúšam iTunes alebo Apple zariadenie na tej wifi tak to proste blbne a to uz od rana.
Inak do modemu som sa dostal ale UPC tam ma všetko zablokované totiž viem si tam len pozrieť info o systéme ale nič nemôžem nastavovať jedine v routeri možem meniť nastavenia.
Ono je zvláštne ale to že sa s tým už babrem cely deň a uz som si preto aj zašpinil pc torrentom ale normálne to šlo ale akonáhle skúšam iTunes alebo Apple zariadenie na tej wifi tak to proste blbne a to uz od rana.
Bylo by dobrý upnout sem snímky z nastavení modemu ...
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”