Zdravim vas, mam takovy problem. Mam koupeno tuhle flashku: Transcend JetFlash 700 8GB, mam ji na portable programy, chvili po zakoupeni fungovala normalne, a potom zacala blbnout a ted uz je to skoro nesnesitelne, dela to kazdy den.. Problem je, ze se z ni vymazavaji data, nevim proc, vzdy kdyz ji zapojim a chci zapnout program, tak pise ze neodpovida a kdyz tam vlozim data te aplikace ze zalohy, tak zase jde. A po par dnech zacne uplne blbnout a nekdy pise ze je chranena proti zapisu, potom ji musim opravit timhle programem OnLineRecovery, ale to jen nekdy. Nekdy staci normalni format. Zkousel jsem i jine formaty, jako exFat,NTFS, ale vzdy stejny problem. Fakt nevim cim to je, ale uz me to zacina pekne stvat.. Je vadna flashka? Nebo se to da nejak opravit? Predem dekuji za rady.
PS: Uz jednou jsem ji reklamoval s jinym probleme, ta flashka nesla vubec, tak mi ji vymenili a tahle blbne (stejna znacka). Ostatni flashky mi to nedelaji..
Flash disk-vymazavani dat
Re: Flash disk-vymazavani dat
Neměla by tak blbnout, reklamuj ji.
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
No praveze jednou uz jsem ji reklamoval, jak sem zminoval, ale to bylo jeste horsi to nesla vubec. Takhle jen blbne. Jestli nahodou neni nejaky blby zbozi a jsou vsechny nejake vadne, toten typ. Nebo fakt nevim. Mozna koupim uplne novou a jinou, jiny druh. No jeste me tak napada, jestli nemuze byt problem, ze jak tu flashku hodne pouzivam, ze se nejak pokazila k vuli tomu? Protoze ji pouzivam fakt hodne. Ty programy, kdyz je pouzivam, tak neco porad zapisuji (aspon si to myslim), tak jestli se nejak ta flashka neznicila tim? Nebo flashka by se znicit nemela? Protoze kdyz jsem ji koupil, tak slo vse v pohode a cim dele ji pouzivam, tim horsi to je...
Fakt nekdo nevim, cim by to mohlo byt? Popripade, jak se to opravit, abych se vyhnul pravidelnemu formatovani?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Reklamovat!!! Jinak to nevyřešíš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3442
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 5012
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3846
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5473
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 5
- 1335
-
od mmmartin